Angus CloudHBOEddy Chen
StoryEditor

Poznáme príčinu úmrtia Angusa Clouda. Herec zo seriálu Eufória sa predávkoval, v krvi mal kokaín či fentanyl

TASR22.09.2023., 09:23h

Americký herec Angus Cloud, známy vďaka svojej úlohe v televíznom seriáli Eufória z produkcie HBO, koncom júla zomrel v dôsledku predávkovania sa viacerými omamnými látkami vrátane kokaínu i fentanylu. Uviedol to vo štvrtok úrad koronera v štáte Kalifornia.

Lajkuj Brainee.sk na

Príčinou Cloudovej smrti bola podľa koronera „akútna intoxikácia spôsobená kombináciou účinku metamfetamínu, kokaínu, fentanylu a benzodiazepínov”.

Bojoval so stratou otca

Angusa Clouda (25) vyhlásili za mŕtveho v dome jeho rodičov 31. júla v kalifornskom Oaklande. Jeho rodina však príčinu smrti vtedy nezverejnila, pričom uviedla, že Cloud sa snažil vyrovnať s nedávnym úmrtím svojho otca a mal pretrvávajúce duševné problémy.

image

Fanúšikovia Agnusa Clouda špekulujú o predávkovaní. Odišla krásna duša, hovorte o psychickom zdraví, vyzýva jeho matka

„Jediná útecha, ktorú máme, je vedomie, že Angus sa opäť stretol so svojím otcom, ktorý bol jeho najlepším priateľom,” napísala vtedy rodina.

Úspešná herecká kariéra

V seriáli Eufória, ktorý získal nomináciu na cenu Emmy za najlepší dramatický seriál, Cloud dostal rolu drogového dílera Fezca O‘Neilla. Dovtedy nemal žiadne herecké skúsenosti. Kastingová riaditeľka Jennifer Vendittiová si ho všimla, keď kráčal po ulici v New Yorku.

image

Angus Cloud

Instagram/anguscloud

Účinkoval tiež vo filmoch North Hollywood a The Line. Nedávno ho obsadili do hlavnej úlohy vo filme Scream 6. Objavil sa aj vo videoklipoch amerického rappera Juice WRLD, americkej speváčky Becky G a kolumbijskej speváčky Karol G, dodáva AFP.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 14:01