Sex EducationSnowfield/Twitter
StoryEditor

PREHĽAD Tieto obľúbené seriály dostali v roku 2023 definitívnu stopku. Pozri sa, s ktorými sa budeme musieť rozlúčiť

Nikola Michalkova03.09.2023., 13:00h

Je prirodzené, že seriály končia. Deje sa to bežne, hoci to pre niektorých divákov nebýva vždy jednoduché. V článku nájdeš prehľad najznámejších seriálov, ktoré sa s nami tento rok definitívne rozlúčia.

Lajkuj Brainee.sk na

Niektoré seriály sú povestné svojim dlhým naťahovaním, iné to ukončia po prvej sérii. Najnovšie HBO zrušil seriál The Idol, ktorý má len jednu sériu. Postarala sa o to kritika nielen recenzentov, ale aj verejnosti. V nasledujúcich riadkoch nájdeš seriály, ktoré tento rok skončia poslednou sériou a dajú tak definitívnu bodku za príbehmi, ktoré sme si tak veľmi obľúbili.

Sex/Life

Seriál je o vydatej žene Billie Connelly, ktorá má dobrého manžela a dieťa. Na pohľad vedie šťastný a spokojný život, no to sa zmení, keď sa jej do života opäť zamotá jej bývalý - „bad boy“ bývalý. Seriál pochádza z dielne spoločnosti Netflix a o jeho zrušení informovala v apríli. Seriál tak celkovo má len dve série, pričom tá finálna bola zverejnená v marci, píše sa na portáli Insider. 

image

Sex/Life

Seriale W Pigułce/Twitter

The Winchesters

Ak patríš medzi fanúšikov seriálu Supernatural, určite ti neušiel ani seriál The Winchesters. Supernatural skončil po únavných 15. sériách, a televízia CW sa rozhodla fanúšikom zaplniť prázdne miesto seriálovým prequelom. Zameriaval sa na Johna Winchestera a Mary Campbellovú, rodičoch dvoch bratov Deana a Sama, ktorý vystupujú v Supernatural.

Výkonným producentom sa stal Jensen Ackles, ktorý v seriáli Supernatural stvárnil jedného z bratov, konkrétne Deana. Množstvo divákov očakávalo, že seriál bude mať viac sérií, no nakoniec skončil už po prvej. 

image

The Winchesters

Seriale W Pigułce/Twitter

Titans

Seriál je založený na postavách z DC komiksov. Zrušenie seriálu oznámili v polovici januára tohto roka, pričom producenti uviedli, že štvrtú sériu uzavrie riadne finále, v ktorom sa spoja voľné konce. Druhá polovica štvrtej série, ktorá ho definitívne uzavrie, bola zverejnená 11. mája. 

image

Titans

Seriale W Pigułce/Twitter

The Flash

Seriál asi nemusíme veľmi predstavovať, keďže najrýchlejšiu postavu z DC určite poznáš. Seriál celkovo patrí medzi najdlhšie vysielaný seriál televízie CW a ukončila ho deviata séria, ktorá mala premiéru 8. februára a celkovo mala 13 epizód.

„Deväť sérií! Deväť rokov zachraňovania Central City, pričom sme divákov brali na emocionálnu cestu plnú srdca a humoru. A teraz Barry Allen dosiahol štartovaciu bránu na svoje posledné preteky,“ uviedol výkonný producent Eric Wallace. 

image

The Flash

Seriale W Pigułce/Twitter

Manifest 

Získal si priazeň mnohých, a keď sa seriál zrušil na stanici NBC, prevzala ho spoločnosť Netflix, aby sa mohol uzavrieť 20 poslednými epizódami. Posledná polovica finálnej série bola uverejnená 2. júna. 

image

Manifest

T/Twitter

High School Musical: The Musical

Návrat do detstva mnohých z nás. Spin-off seriálu preslávil a vyniesol na výslnie speváčku Oliviu Rodrigo. Celkovo má štyri série a pokračovanie sa už neočakáva. Na platforme Disney+ sa posledná séria objavila 9. augusta. 

image

Riverdale

Goodbyeriverdale/Twitter

Riverdale

Je pravda, že mnohí fanúšikovia si seriál od začiatku zamilovali, jeho posledné série sa už od pôvodného konceptu tak trochu vzdialili. Priazeň mu ale nechýbala. Posledná siedma séria ukázala Archieho, Betty, Veronicu a Jugheada v prostredí 50. rokov, čím sa vrátili k estetike komiksov o Archiem. Finálna séria bola uvedená 23. augusta. 

image

Sex Education

Snowfield/Twitter

Sex Education

Pravdepodobne ti neušlo, že sa rozlúčime aj s týmto seriálom. Finálna štvrtá séria má na Netflix doraziť už 21. septembra. Dej sa bude odohrávať v novej škole, na ktorú nastúpi hlavná postava Otis a jeho najlepší kamarát Eric. „Nebolo to ľahké rozhodnutie, ale ako sa kryštalizovali témy a príbehy novej série, bolo jasné, že nastal ten správny čas na jej ukončenie,“ povedala tvorkyňa seriálu Laurie Nunn. 

ANKETA
Bude ti niektorý z týchto seriálov chýbať?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 17:17