Ponuka Disney+ v septembriDisney, Hulu
StoryEditor

Čo pozerať v septembri na Disney+? Priprav sa na návrat Baby Groota aj novú verziu Malej morskej víly

Miroslav Kamody03.09.2023., 12:30h

Ponuka Disney+ na september je skutočne bohatá. Tešiť sa môžeš na novú verziu legendárneho príbehu aj nálož zaujímavých seriálov, ktoré ťa priklincujú pred obrazovku.

Lajkuj Brainee.sk na

V septembri sa vrátia obľúbené seriály ako The Kardashians či Ja som Groot. Najnovšie sa predplatitelia môžu tešiť na seriál z dielne FX Strážca poriadku: Mesto strachu alebo psychologický triler Nikto ťa nezachráni. Najväčším septembrovým ťahúňom na streamovacej platforme je však bezpochyby nová verzia Malej morskej víly.

image

Disney+ hlási nový rekord. Prvá epizóda Star Wars: Ahsoka sa stala svetovo najsledovanejším programom na platforme

Malá morská víla - film (6. september)

Film Malá morská víla vizionárskeho filmára Roba Marshalla je novým hraným stvárnením animovanej muzikálovej klasiky od štúdia Disney. Prináša príbeh Ariel, krásnej a statočnej mladej morskej víly, ktorá prahne po dobrodružstve. Najmladšia a najvzdorovitejšia dcéra kráľa Tritóna Ariel túži objavovať svet nad morskou hladinou, no keď sa ocitne na súši, zaľúbi sa do krásneho princa Erika.

Hoci je morským vílam zakázané stýkať sa s ľuďmi, Ariel musí ísť za hlasom srdca. Uzavrie dohodu s morskou strigou Uršuľou, vďaka ktorej zakúsi život na súši, ale napokon tým ohrozí vlastný život aj otcovu vládu. „Malú morskú vílu“ režíroval Rob Marshall a scenár napísal David Magee. Film produkovali Marc Platt, Lin-Manuel Miranda, John DeLuca a Rob Marshall. 

Ja som Groot - 2. séria (6. september - dostupné všetky časti naraz)

Nezbedný prútik sa vracia v druhej sérii seriálu Ja som Groot. Dospievajúci Groot tentoraz objavuje vesmír na palube lode Strážcov galaxie. Ocitá sa tvárou v tvár pestrým tvorom v rôznorodých prostrediach. Všetkých päť krátkych filmov napísala a zrežírovala Kirsten Lepore.

FX Strážca poriadku: Mesto strachu - seriál (6. september - dostupné všetky časti naraz)

Raylan Givens pred 15 rokmi opustil kentucké končiny. Aktuálne žije v Miami a snaží sa skĺbiť prácu šerifa s rodičovstvom na čiastočný úväzok ako otec 15-ročnej dcéry. Náhodné stretnutie na pustej floridskej diaľnici ho zavedie do Detroitu.

Tam sa mu skrížia cesty s Clementom Mansellom alias Oklahomským divochom, násilníckym, sociopatickým zločincom, ktorý už raz prekĺzol pomedzi prsty najlepších detroitských policajtov a má v úmysle urobiť to znova. Tieto tri postavy sa stretnú na jednom mieste v klasickom štýle románov Elmora Leonarda, aby zistili, kto z nich sa z Mesta strachu dostane živý.

Tri pátračky!!! - seriál (6. september - dostupné všetky časti naraz)

Kim, Marie a Franzi sú najlepšie kamarátky a majú to, o čom ostatné dievčatá môžu len snívať: vlastný detektívny klub! S odvahou, šarmom a sebavedomím riešia aj tie najzložitejšie prípady a vždy si navzájom kryjú chrbát. Či už ide o zločincov, krásavcov alebo problémy s rodičmi, neexistuje problém, ktorý by nedokázali vyriešiť pri horúcej čokoláde.

Zvieratá zblízka s Bertiem Gregorym - seriál (13. september - dostupné všetky časti naraz)

Bertie Gregory cestuje po celom svete a so svojím tímom natáča v extrémnych podmienkach, aby divákom ukázal každodenný život výnimočných zvierat tak, ako sme ho ešte nevideli. Seriál Zvieratá zblízka s Bertiem Gregorym mapuje cestu Bertieho a jeho tímu za dobrodružstvom, ktoré zriedkavo prebieha podľa plánu.

Nikto ťa nezachráni - film (22. septembra)

Mladá a talentovaná Brynn sa odcudzila svojej komunite. Osamelá, ale plná nádeje nachádza útechu v dome, kde vyrastala, až kým ju nevyrušia zvláštne zvuky pochádzajúce od mimozemských votrelcov. Nasleduje akciou nabité stretnutie Brynn a mimozemšťanov, ktorí ohrozujú jej budúcnosť a nútia ju čeliť minulosti.

image

Telefonáty hrôzy. Operátori na tiesňovej linke sa podelili o svoje najhoršie zážitky, ktoré sa im stali počas služby

The Kardashians - 4. séria (28. september - nová časť každý štvrtok)

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie sa vracajú pred kamery, aby divákom umožnili nahliadnuť do svojho súkromia. Od druhých šancí a nových začiatkov až po nečakané požehnanie - v dobrom i zlom sú vždy spolu, pretože rodina je to najdôležitejšie, čo v živote máme.

Aby toho nebolo málo, Disney do svojej ponuky v rámci osláv 100. výročia spoločnosti pridalo ďalšie zremastrované verzie ikonických krátkometrážnych projektov, spomeňme - Tančeky v stodole, Ukradnutá kosť, Mickeyho klokan, Hravý Pluto či Pluto Junior.

Okrem toho si svoju premiéru odbije druhá séria seriálu Ten náš blázon, hudobný špeciál s Lang Langom, seriál Príťažlivosť, 12 nových častí 19. série American Dad či nový seriál Tá druhá černoška z prostredia redakcie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 14:38