AhsokaDisney+
StoryEditor

Disney+ hlási nový rekord. Prvá epizóda Star Wars: Ahsoka sa stala svetovo najsledovanejším programom na platforme

Miroslav Kamody01.09.2023., 12:30h

Svet Star Wars divákov stále láka. Dôkazom sú aj čísla sledovanosti najnovšieho seriálového projektu z preďalekej galaxie.

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma Disney+ hlási veľký úspech. Ako služba informovala, prvá časť seriálu Star Wars: Ahsoka s názvom Majster bola v uplynulom týždni najsledovanejším titulom na Disney+.

Celosvetový hit

So 14 miliónmi pozretí (v tomto prípade definovanom ako celkový čas streamovania vydelený časom trvania celého titulu) sa stala celosvetovo najsledovanejším programom na tejto streamovacej platforme.

image

Seriálový svet Hviezdnych vojen sa rozrastie. Pozri sa, čo všetko vieme o Star Wars: Ahsoka

„Ahsoka má fanúšikov všetkých vekových kategórií a je skvelé, že sa teší priazni divákov aj vo svojom vlastnom seriálovom stvárnení,“ povedala Kathleen Kennedyová, prezidentka spoločnosti Lucasfilm.

Nadšenie aj kritika

„Chcem oceniť fantastickú prácu nášho tvorivého tímu pod vedením Davea Filoniho a Jona Favreaua, výnimočného hereckého obsadenia na čele s Rosario Dawson a talentovaného štábu. V mene tímu a celého Lucasfilmu ďakujem všetkým fanúšikom, ktorí Ahsoku dlhodobo podporovali, ako aj tým, ktorí sa o nej práve dozvedajú vďaka seriálu na Disney+,“ dodala.

Seriál sa po troch epizódach stretáva s pozitívnymi reakciami, aj keď niektorým divákom vadí, že viac ako na Ahsoku zameriava na postavu Sabine. Záverečné zhodnotenie si však radšej necháme až na samom konci série. Nové časti seriálu Ahsoka vychádzajú každú stredu na Disney+.

ANKETA
Sleduješ seriál Ahsoka?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 23:39