Ponuka Disney+ na augustFX, Disney
StoryEditor

Čo sledovať v auguste na Disney+? Dorazia tretí Strážcovia galaxie, seriál Ahsoka aj očakávaná druhá séria The Bear

Miroslav Kamody02.08.2023., 09:00h

Pokiaľ máš už plné zuby horúceho počasia, môžeš sa pred svetom zatvoriť doma a v pohodlí klimatizovanej izby si naplno užiť augustové novinky na streamovacej platforme.

Lajkuj Brainee.sk na

Disney+ vo svojej augustovej ponuke síce odhaľuje pomenej projektov, no kvantitu vyvažuje kvalitou. Tešiť sa môžeme na uzavretie trilógie Strážcov Galaxie, pokračovanie chváleného kulinárskeho fenoménu, detektívnu lahôdku či rozšírenie seriálového sveta Star Wars.

Mimochodom, v auguste je aj svetový týždeň princezien (21. - 27. augusta), ktorý je oslavou všetkých malých i veľkých princezien a tento rok, v rámci 100. výročia spoločnosti Disney, platforma Disney+ vydá 25. augusta novú zreštaurovanú verziu Popolušky z roku 1950.

image

Naša stopa v Marvelovkách: Bombardovanie Slovenska, letisko v Bratislave a song v Spider-Manovi. Kde všade nás spomínajú?

FX Medveď - 2. séria (2. august) - všetky časti dostupné naraz

Kritikmi oceňovaný pôvodný seriál z produkcie FX Medveď je o jedle, rodine, šialenom pracovnom nasadení, kráse pocitu naliehavosti a strmých pádoch. Druhú sériu už majú za sebou vo viacerých krajinách a diváci spolu s kritikmi nešetrili slovami chvály.

Zatiaľ čo mladý šéfkuchár Carmy a jeho tím pracujú na premene svojho ošumelého podniku so sendvičmi na lepšiu reštauráciu, sami prechádzajú životnými zmenami a sú konfrontovaní so svojou minulosťou, aby sa vyrovnali s tým, kým sa stanú v budúcnosti.

Strážcovia Galaxie 3 - film (2. august)

Film Strážcovia Galaxie 3 od štúdia Marvel rozširuje filmový vesmír Marvelu do nových diaľav. Peter Quill musí viesť svoj tím na nebezpečnú a akciou nabitú misiu, aby zachránil galaxiu a ochránil priateľa.

Objavuje sa aj nový nepriateľ, ktorý by mohol Strážcov raz a navždy zničiť. Príbeh uzatvára trilógiu obľúbených hrdinov a po úspešnej jazde v kinách (celosvetové tržby vo výške takmer 850 miliónov dolárov) konečne prichádza aj na streamovaciu platformu Disney+.

Iba vraždy v budove - 3. séria (8. august) - nová časť každý utorok

Charles, Oliver a Mabel (Steve Martin, Martin Short a Selena Gomez) vyšetrujú vraždu v zákulisí broadwayského predstavenia. Ben Glenroy (Paul Rudd) je hollywoodska akčná hviezda, ktorej broadwayský debut preruší predčasná smrť.

S pomocou Loretty Durkinovej (Meryl Streep) sa naša trojica pustí do svojho doteraz najťažšieho prípadu, zatiaľ čo Oliver sa zúfalo snaží dať dokopy svoju divadelnú šou.

Star Wars: Ahsoka - 1. séria (23. august) - dve časti, potom nová časť každú stredu

Seriál Ahsoka sa odohráva po páde Impéria. Sleduje príbeh Ahsoky Tano, bývalej rytierky Jedi, ktorá je na stope nebezpečenstva ohrozujúceho zraniteľnú galaxiu.

Hrané seriálové univerzum Star Wars vystavané okolo Mandaloriana sa tak rozširuje o ďalší projekt a bude sledovať obľúbenú postavu, s ktorou sme sa už mohli v minulosti stretnúť v animovaných projektoch.

Aby toho nebolo málo, v auguste v ponuke Disney+ pribudne aj animovaný seriál Star Wars: Dobrodružstvá mladých Jediov (2. august - 18 nových častí), nový seriál Na úteku (9. august) o tínedžeroch so superschopnosťami či štvrtá séria Muzikálu zo strednej (9. august - všetky časti naraz).

Pokiaľ máš chuť na niečo iné, 25. augusta sa dokument Výskumníci: Stratení v Arktíde pokúsi objasniť záhadu zmiznutia 129 mužov. Ponuku uzatvárajú filmy Priatelia z dovolenky 2 (25. august) a Rozorvaná myseľ (11. august), ktorý sleduje mladú Billie. Tá sa musí vymaniť zo série dátumových slučiek, ktoré vytvorila jej manipulatívna bývalá priateľka.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 13:57