Dan Benson zo seriálu Kúzelníci z Waverly tvorí obsah pre homosexuálov na OnlyFans.Instagram/danleebenson/
StoryEditor

Z Disney Channel rovno na OnlyFans. Známy herec tvorí obsah pre gejov, no sám ním nie je

Antiyoutuber23.07.2023., 13:00h

Známy herec z Disney seriálu Kúzelníci z Waverly je tvorcom OnlyFans. So svojimi fanúšikmi zdieľa predovšetkým homosexuálny obsah. On sám však o sebe tvrdí, že gej nie je. Prezradil, že študoval gej kultúru a na OnlyFans je veľmi žiadaný. Natáčanie videí s inými mužmi však odmieta.

Lajkuj Brainee.sk na

Kedysi úspešný a slávny herec Dan Benson, ktorý sa preslávil predovšetkým v roli Zekea Beakermana v seriáli Kúzelníci z Waverly, presedlal na úplne iné remeslo. Benson sa totiž objavil na platforme OnlyFans a obsah, ktorý poskytuje je pre mnohých zvláštny. Benson sa zameriava na gejov, on sám je pritom heterosexuál. Pôvodne vraj nikdy nepremýšľal nad tým, že že by sa do niečoho podobného niekedy pustil.

Tridsaťpäť ročný Benson tvrdí, že sa k tvorbe na OnlyFans dostal úplnou náhodou. Pred časom si totiž písal s jednou nemenovanou osobou, pravdepodobne sa slečnou a k tej si vybudoval veľmi silné puto dôvery. Rozhodol sa jej preto poslať svoje nahé fotky. Neskôr však zistil, že sa fotky, ktoré slečne poslal, predávajú na OnlyFans. Vtedy si prvýkrát uvedomil existenciu tejto platformy. V tom čase ale netušil, že sa na nej neskôr dobrovoľne zaregistruje. Zaujímavé ale bolo, že sa rozhodol tvoriť obsah práve pre gejov vzhľadom k tomu, že on sám ním nie je.

image

Musela si vybrať medzi bohom a OnlyFans. Členovia komunity ňou najprv opovrhovali, teraz si od nej pýtajú pikantné fotky

Bývalý herec sa ale rozhodol, že ak naozaj bude homosexuálny obsah vytvárať, chce pri tom vyzerať presvedčivo. Z toho dôvodu sa začal vzdelávať v kultúre gejov a študoval, aké veci ich vzrušujú najviac. Vzhľadom ku svojej orientácii sa rozhodol, že nikdy nebude natáčať sex s ostatnými mužmi. „Nechcem sa na seba pozrieť za desať rokov a povedať si, že som vďaka tomu zarobil peniaze a získal si popularitu a to len na základe toho, že som robil veci, ktoré mi boli nepríjemné,“ vysvetlil Benson v rozhovore pre denník Page Six.

Benson sa teda odhodlal pridávať fotky aj videá a tvoriť kontent pre gejov. Vraj je to pre neho v úplnom poriadku a necíti sa pri sexuálnych praktikách nijak nepríjemne. Podľa Bensona sú vraj dokonca niektoré z nich veľmi príjemné. Cesta k tomu, aby jeho kontent vyzeral naozaj presvedčivo, ale bola veľmi dlhá. Musel sa naučiť niektoré veci extrémne prehrávať q dať si záležať na tom, aby boli čo možno najviac atraktívne. „Skúšali ste si niekedy čistiť zuby kefkou tak, aby ste pri tom vyzerali sexy? Nie je to zas až tak jednoduché,“ zdôveril sa Benson.

Je veľmi zvláštne, že sa Benson z hereckej kariéry presunul k tvorbe na OnlyFans. Aj tu síce môže predviesť nejaký herecký výkon, avšak stále sa jedná o tvorbu sexuálneho obsahu. Na platforme OnlyFans je vraj veľmi žiadaný. Benson odhaduje, že 99 percent jeho sledujúcich tvoria gejovia. Narazil však na problém, ktorý pri tvorbe takéhoto kontentu spôsobuje jeho heterosexualita.

Niektorí jeho fanúšikovia mu totiž každý deň píšu a žiadajú ho o špeciálne videá a zároveň tiež o videá s mužmi, samozrejme za veľké množstvo peňazí. „Som v pozícii, kde môžem povedať nie. Dostanete to, čo dostanete a ja kvôli vám nebudem robiť veci, ktoré mi sú nepríjemné a ktoré zároveň nechcem zdieľať so svetom,“ odkazuje svojím sledovateľom Benson.

Benson zo začiatku nebol spokojný s tým, že sa jeho nahé fotky dostali na internet. Keď ale zistil, že z nich môže vyťažiť peniaze, úplne sa to otočilo a pustil sa do tvorby po hlave. Podľa jeho slov si vďaka novej profesii našiel množstvo nových priateľov, ktorých má v OnlyFans branži plno. Teraz sa mu skvele darí, zarába si veľké peniaze a to nielen na OnlyFans, ale tiež na svojom Instagram pridáva vyzývavé fotky, ktorými láka svojich sledovateľov na platformu pre dospelých. Kto by to bol povedal, že sa z obľúbeného herca nakoniec stane tvorca homosexuálneho obsahu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 16:46