Ponuka Disney+ v júliDisney+
StoryEditor

Čo pozerať na Disney+ v júli? Priprav sa na odhalenie záhad fanatickej cirkvi aj návrat Futuramy po desiatich rokoch

Miroslav Kamody03.07.2023., 15:00h

Aj keď sa začína obdobie letných prázdnin, mať po ruke čerstvý obsah na obľúbenej streamovacej platforme rozhodne nie je na škodu. Čo všetko prinesie Disney+ v júli?

Lajkuj Brainee.sk na

V júli sa na streamovacej platforme Disney+ Milo Ventimiglia predstaví ako podvodník, ktorý nevedomky zvedie agentku CIA v seriáli Riskantné známosti, Mariel Molino sa v seriáli Bdelé oko premení na všímavú opatrovateľku s postrannými úmyslami a po desaťročnej prestávke sa v plnej sile vracia aj Bender a seriál Futurama. 

image

Naša stopa v Marvelovkách: Bombardovanie Slovenska, letisko v Bratislave a song v Spider-Manovi. Kde všade nás spomínajú?

Bdelé oko - seriál (5. júl) - všetky časti dostupné naraz

Elena Santosová je mladá žena s komplikovanou minulosťou, ktorá sa prepracovala k práci opatrovateľky v bohatej rodine na Manhattane. Elena rýchlo zistí, že každý v tejto tajomnej budove má nejaké smrteľné tajomstvá a postranné úmysly. Nik z nich však netuší, že aj Elena má svoje vlastné šokujúce tajomstvá.

Kizazi Moto: Potomkovia ohňa - seriál (5. júl) - všetky časti dostupné naraz

Súbor akčných animovaných sci-fi príbehov predstavuje desať futuristických vízií Afriky, ktoré sú inšpirované rozmanitou históriou a kultúrami tohto kontinentu. Desať krátkych filmov produkoval Oskarom ovenčený režisér Peter Ramsey.

Natočila ich nová generácia tvorcov animovaných filmov, ktorí sa inšpirovali jedinečnou africkou perspektívou a vytvorili nové svety plné pokročilých technológií, votrelcov, duchov a monštier. Toto je Afrika, ako si ju nikdy predtým nevidel.

BLEACH: Thousand-Year Blood War, 2. časť - seriál (8. júl) - nová časť každú sobotu

Seriál sleduje Ichiga Kurosakiho, ktorý náhodou získal schopnosti zberača duší. Ako náhradný zberač duší sa Ichigo dostal do zmätku v Spoločnosti duší, kde sa zhromažďujú duše zosnulých. Za pomoci svojich priateľov však Ichigo prekonal všetky výzvy, aby sa stal ešte silnejším. Keď sa v jeho rodnom meste Karakura objavia noví zberači duší a nový nepriateľ, Ichigo sa so svojím mečom zanpakutom vrhne späť na bojisko, aby pomohol tým, ktorí to potrebujú.

image

Programátor si vytvoril vlastnú manželku s umelou inteligenciou. Rozprávali sa tak veľmi, až ju nakoniec musel eutanázovať

Medzitým Spoločnosť duší pozoruje náhly nárast počtu Hollows, ktorí sú ničení vo Svete živých. História a pravda, ktorú zberači duší skrývali dlhých tisíc rokov, konečne vychádza na svetlo sveta. Všetko sa raz musí skončiť - začína sa posledný boj Ichiga Kurosakiho!

Tajomstvá cirkvi Hillsong - dokuseriál (12. júl) - všetky časti dostupné naraz

Štvordielny dokumentárny seriál stanice FX vychádza z pôvodnej vyostrenej reportáže o škandáloch tohto megakostola, ktorú pripravili novinári z Vanity Fair Alex French a Dan Adler. Seriál zahŕňa prvé rozhovory s bývalými pastormi Carlom a Laurou Lentzovými od okamihu ich verejného vylúčenia z kostola, do ktorého roky chodili hudobníci, herci, športovci a ďalšie celebrity.

Dokument obsahuje aj dojímavé rozhovory s mnohými návštevníkmi kostola, ktorí hľadajú svoj smer v období, keď kostol čelí sérii nových odhalení. Vďaka novým reportážam a analýzam novinárov, historikov a politikov sa seriál dostáva za hranice senzačných titulkov a hlbšie do zákulisia, aby preskúmal dlhodobý model utajovania nevhodného správania cirkvi s cieľom chrániť samu seba.

Riskantná známosť - seriál (12. júl) - všetky časti dostupné naraz

Noc plná vášne vedie k láske medzi podvodníkom Charliem (Milo Ventimiglia) a agentkou CIA v utajení Emmou (Cathrine Haena Kim), ktorým nevedomky hrozí pracovný konflikt. Zatiaľ čo Charlie rozširuje „rodinné podnikanie“, aby mohol nadobro vypadnúť, Emma je blízko pomstychtivému zločincovi, ktorému je Charlieho rodina zadlžená. To ich prinúti vysporiadať sa s klamstvami, ktoré narozprávali, aby mohli zachrániť seba a svoje rodiny pred hrozivými následkami.

Čo robíme v temnotách - 4. séria (19. júl) - všetky časti dostupné naraz

Pozri si nočné výstrelky spolubývajúcich upírov Nandora, Laszloa, Nadji a Colina Robinsona, keď si s pomocou ich ľudského ducha Guillerma razia cestu v modernom svete Staten Islandu. 

Futurama - 10. a 11. séria (24. júl) - nová časť každý pondelok

Po krátkej desaťročnej prestávke sa seriál Futurama triumfálne vynoril z kryogénnej rúry s kompletným pôvodným obsadením a nedotknutým satirickým duchom. V desiatich nových častiach 11. série si každý nájde niečo pre seba. Noví diváci si môžu obľúbiť seriál od tejto série, zatiaľ čo dlhoroční fanúšikovia spoznajú rozuzlenie desaťročia trvajúcich záhad.

image

Vidieť raz ich nestačí. Toto sú najlepšie seriály, ktoré môžeme pozerať zas a znova

K tým patrí aj vývoj veľkolepého milostného príbehu Frya a Leely, záhadný obsah Nibblerovho koša na odpadky, tajná história zlého robota Santu či odhalenie miesta, kde sa nachádzajú Kifove a Amyine žubrienky. Medzitým v meste vznikne nová pandémia, pretože štáb skúma budúcnosť vakcín, bitcoinov, „kultúry rušenia“ (cancel culture) a streamovanej televízie. Okrem 11. série na Disney+ 12. júla pribudne aj celá 10. séria.

Okrem toho 7. júla zostane presne 100 dní do osláv 100. výročia založenia spoločnosti Disney a na Disney+ sa pri tejto príležitosti objavia spomienkové krátke filmy Kúpací deň, Staviteľ Mickey, Vodná mánia, Tanec kostlivcov, Goofyho gymnastika a Figaro a Frankie.

Dňa 28. júla zasa Disney+ uvedie úplne nový krátky film Parník Silly, ktorý doplní pôvodný film Parník Willie [Steamboat Willie], vďaka ktorému strieborné plátno spoznalo Myšiaka Mickeyho. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 12:35