Divoká fanúšikovská teória.Walt Disney/
StoryEditor

Divoká fanúšikovská teória. Odhalili potencionálne temné tajomstvo medzi Malou morskou vílou a Petrom Panom

Michal Čiernik01.06.2023., 13:00h

Disney mohol mať multivesmír dávno pred Marvelom. Potvrdzuje to šialená fanúšikovská teória, ktorá spája animovanú Malú morskú vílu z roku 1989 s Peterom Panom z roku 1953.

Lajkuj Brainee.sk na

Ivan Mars svojim dvom miliónom sledovateľov na TikToku často zverejňuje filmové konšpiračné teórie. „Nemôžem uveriť, že som si to práve všimol v Malej morskej víle,“ napísal samozvaný „filmový detektív“ k svojmu videu.

TikToker sa tentokrát zameral na animovanú „Malá morská víla“. Film ktorý sa opäť dostal do povedomia verejnosti uvedením, naživo hranej adaptácie v hlavnej úlohe s Halle Bailey. Na videu, ktoré má už 9,5 milióna zhliadnutí, ukazuje scénu z klasiky z roku 1953, v ktorej sa Peter Pan stretáva s morským pannami v Lagúne morských panien.

Fanúšikovia mali podozrenie, že ryšavá morská víla na zábere bola Arielinou matkou Athenou. Kvôli 36-ročnému rozdielu medzi „Malou morskou vílou“ a „Peterom Panom“ fanúšikovia špekulovali, že by sa mladá Athena v tom čase pravdepodobne veľmi podobala na jej dcéru.

image

Fanúšikovia mali podozrenie, že ryšavá morská panna na zábere bola Arielinou matkou Athenou.

Walt Disney/

A vzhľadom na jej skon v rukách pirátov, fanúšikovia mali podozrenie, že na vine môže byť Kapitán Hook. „Znamená to, že kapitán Hook zabil Arielinu matku?“ vyjadril sa Mars vo videu, odzrkadľujúc populárne fanúšikovské teórie o Disneyho paralelnom vesmíre.

image

Vedel si, že všetky Disneyovky sú prešpikované tajnými odkazmi? Tieto si si určite nevšimol

Mnoho filmových detektívov dokonca malo podozrenie, že to bola Athenina podobizeň, ktorá zdobila provu Hookovej lode. „S najväčšou pravdepodobnosťou je v Disney všetko prepojené,“ znel jeden komentár pod videom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 11:10