Májové novinky na SkyShowtimeSkyShowtime
StoryEditor

Čo pozerať na SkyShowtime v máji? Čaká ťa kulinárska cesta po Česku, návrat muzikálovej legendy aj psychosexuálny thriller

Miroslav Kamody30.04.2023., 10:00h

Streamovacia platforma SkyShowtime pre nás na máj namiešala chutný mix (staro)nových filmových a seriálových projektov, ktoré by si si nemal nechať ujsť.

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma SkyShowtime je na slovenskom trhu síce najkratšie spomedzi ostatných konkurentov, no obsahom nijako nezaostáva. Nájdeš tu skvelé filmové klasiky, ale aj chválené novinky či seriály, ktoré ťa zabavia na dlhé hodiny.

Pozreli sme sa preto na to, čo všetko platforma SkyShowtime ponúkne svojim predplatiteľom v máji. Okrem svetových projektov zaujme aj jeden český, po ktorom ti zaručene vyhladne!

image

Na Slovensko už o pár dní príde nová streamovacia platforma. Prinesie aj nový domáci seriál, no je tu jeden háčik

Czech it Out! - 1. séria (5. máj) - prvé dve časti naraz, potom každý týždeň nová časť

Známy gurmán Lukáš Hejlík a jeho dospievajúca dcéra Klára Hejlíková sa vydávajú na veľkolepé kulinárske dobrodružstvo po Česku, aby objavovali jedlo, kultúru a zábavu, ktoré ich krajina ponúka.

Otec s dcérou navštevujú gastronomicky aj historicky významné miesta, na Morave, v Čechách a ďalších regiónoch objavujú jedinečné lokality, kde sa dá dobre najesť a ubytovať, a zároveň sa lepšie spoznávajú.

Epizódy seriálu sú prezentované ako záznamy v Klárinom ilustrovanom cestovateľskom denníku „Spolu & hladoví” a pozývajú domácich aj turistov, aby ochutnali Česko.

Hackerville - 1. séria (5. máj) - prvé dve časti naraz, potom každý týždeň nová časť

Keď stopy hackerského útoku na veľkú nemeckú banku vedú do Rumunska, expertka na kybernetickú kriminalitu BKA Lisa Metz (Anna Schumacher) je vyslaná z Frankfurtu do Temešváru, svojho rodného mesta, aby spolupracovala s miestnymi vyšetrovateľmi.

Lisa prichádza do svojej rodnej krajiny, z ktorej jej rodičia utiekli, keď bola ešte dieťa, a zisťuje, že krajina je jej trochu povedomá a zároveň je jej úplne cudzia. Prvýkrát vo svojom živote musí čeliť aj temnej minulosti svojej rodiny.

A Town Called Malice - 1. séria (12. máj) - prvé tri časti naraz, potom každý týždeň nová časť

Tento opojný koktail kriminálneho trileru a rodinnej ságy zo začiatku 80. rokov sleduje osudy Lordovcov – rodinu bývalých gangstrov z južného Londýna, ktorí sa prepadli až na samé dno „potravinového“ reťazca vo svete zločinu – a nie sú z toho nadšení.

image

Oscary 2023: Pozreli sme sa, na ktorých streamovacích platformách si môžeš pozrieť väčšinu ocenených filmov

Keď po bitke gangov utečú na španielske pobrežie Costa del Sol, uvedomia si, že je to skvelá príležitosť, ako sa znovu objaviť a získať späť svoju niekdajšiu slávu. Bojmi medzi sebou však trávia toľko času ako bojmi so svojimi súpermi. Vitajte na Costa del Crime!

Villenueve Pironi: Racing’s Untold Tragedy - dokument (19. máj)

Gilles Villeneuve a Didier Pironi boli priatelia a spolujazdci. Obaja jazdili za legendárny tím Formuly 1 Ferrari počas jeho rozkvetu v 80. rokoch 20. storočia. Spájala ich vášeň pre rýchlosť, no navždy ich rozdelil jeden historický, mimoriadne kontroverzný moment.

Priateľstvo, pokrytectvo, ambície a česť, to všetko sa pretekárskou rýchlosťou dostáva do kolízie v tomto veľkolepom celovečernom dokumente, vyrozprávanom vôbec po prvý raz tými, ktorí boli pretekárom najbližší.

Fatal Attraction - 1. séria (22. máj) - prvé tri časti naraz, potom každý týždeň nová časť

Nový seriál, detailný remake klasického psychosexuálneho trileru a kultúrnej ikony 80. rokov, bude skúmať osudovú príťažlivosť a nadčasové témy manželstva vrátane nevery optikou moderných postojov k silným ženám, porúch osobnosti a kontrolujúceho správania. V hlavných úlohách sa predstavia Joshua Jackson ako Dan Gallagher a Lizzy Caplan ako Alex Forrest.

Okrem týchto noviniek môžeš v týždňových premiérach sledovať aj ďalšie obľúbené seriály. Je medzi nimi novinka Grease:Rise of the Pink Ladies, ktorá je prequelom k filmu Pomáda, špionážny Rabbit Hole či 22. séria Law & Order (Právo a poriadok). Na najmenších zase čakajú nové epizódy PAW Patrol (Labková patrola).

Podcaster a smrť milenky

Od 29. mája na sa streamovacej platforme SkyShowtime môžeš tešiť aj na exkluzívnu premiéru snímky Vengeance. V nej scenárista BJ Novak (The Office) spolupracuje s virtuóznym trilerovým štúdiom Blumhouse Productions (Get Out, The Purge) na svojom prvom režijnom debute o podcastovom novinárovi, ktorý cestuje z New Yorku do Texasu.

Tam má vyšetriť smrť svojej bývalej milenky. Táto napínavá čierna komédia má hviezdne herecké obsadenie, vrátane Issy Rae, Ashtona Kutchera, Boyda Holbrooka, J. Smith-Cameron a Dove Cameron. Snímka síce debutovala už minulý rok v júli, no do slovenských kín sa nedostala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 23:57