Streamovacia platforma SkyShowtimeSkyShowtime
StoryEditor

Na Slovensko už o pár dní príde nová streamovacia platforma. Prinesie aj nový domáci seriál, no je tu jeden háčik

Miroslav Kamody31.01.2023., 15:00h

Za 5,99 eura získaš tisícky hodín obsahu, medzi nimi aj originálnych projektov či najväčších filmových trhákov. Čo všetko prinesie SkyShowtime?

Lajkuj Brainee.sk na

Na Slovensko už o pár dní spustí svoje fungovanie úplne nová streamovacia služba. 14. februára predstaví SkyShowtime svoju prémiovú ponuku zákazníkom na Slovensku, v Česku, Albánsku, Maďarsku, Kosove, Severnom Macedónsku, Poľsku a Rumunsku. Vďaka tomuto rozšíreniu do viacerých krajín sa počet aktívnych trhov, kde je služba dostupná, zvýši na 20.

image

Amazon zrušil spoluprácu s Jeremym Clarksonom. Dočkáme sa vôbec uverejnenia slovenskej epizódy The Grand Tour?

Doteraz najväčšia expanzia

Ako informuje tlačová správa, ide o najväčšiu expanziu, ktorá zahŕňa osem nových trhov v strednej a východnej Európe. Diváci tak „budú mať prístup k exkluzívnym televíznym premiéram doposiaľ neodvysielaných filmov od štúdií Universal Pictures a Paramount Pictures, k novým a exkluzívnym seriálom, k obsahu pre deti a rodinu a k výberu ikonických titulov z knižníc Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock – všetko streamované na jednej platforme.”

SkyShowtime bude taktiež ponúkať lokálne originálne programy, dokumenty a špeciály zo svojich vlastných trhov. Spoločnosť nedávno oznámila dohodu o získaní 21 miestnych seriálov od spoločnosti HBO Max v Európe, vrátane nových seriálov, ktoré budú mať premiéru v roku 2023 pod označením SkyShowtime Originals.

Tisícky hodín nového obsahu

Tešiť sa budeš môcť napríklad na Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman či Top Gun: Maverick.

Okrem toho budú mať predplatitelia prístup k rozmanitému výberu seriálov vrátane: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order (séria 21), Let The Right One In, Mayor of Kingstown (séria 1 a 2), Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy a Yellowstone.

Medzi veľkými filmovými a seriálovými novinkami, ktoré SkyShowtime uvedie v nadchádzajúcich mesiacoch, sú aj tieto najočakávanejšie tituly: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (séria 1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone a The Great Game.

Domáce produkcie

Zákazníci v strednej a východnej Európe budú môcť sledovať aj dva z prvých SkyShowtime Originals titulov, ktoré sa na platforme objavia v roku 2023 – slovenský, respektíve slovensko-český seriál Víťaz a poľský seriál Warszawianka. Ďalší populárny titul z miestnej produkcie, ktorý na platformu prichádza, je maďarský seriál Informátor.

image

Streamovacia platforma SkyShowtime

SkyShowtime

Od marca bude navyše pre predplatiteľov k dispozícii sedem známych miestnych titulov, vrátane: Spolu a hladní (Česko), Hackerville (Rumunsko), One True Singer (Rumunsko), Ruxx (Rumunsko), Tuff Money (Rumunsko), Bez vedomia (Česko) a Success (Chorvátsko). 

Originálne projekty

„Spustenie služby SkyShowtime na ôsmich nových trhoch je úžasným spôsobom, ako začať nový rok. Toto je naše doposiaľ najväčšie uvedenie na trh a som nesmierne nadšený, že môžeme nadviazať na pokračujúci úspech služby, ktorá už bola spustená v Škandinávii, Holandsku, Portugalsku a mnohých regiónoch Jadranu,“ povedal CEO SkyShowtime Monty Sarhan.

„Som presvedčený, že si naši noví diváci v strednej a východnej Európe užijú našu úžasnú ponuku filmov a seriálov za skvelú cenu. Máme taktiež veľkú radosť, že do strednej a východnej Európy prinášame obľúbené originálne seriály.“

image

Španielsky romantický seriál na Valentína či David Harbour ako plešatý duch v šialenej komédii. Netflix ťa vo februári poteší

Cena, slovenčina a dostupnosť

SkyShowtime bude pre zákazníkov priamo dostupná na webových stránkach: www.skyshowtime.com a prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach Apple iOS, tvOS, v zariadeniach s operačným systémom Android, v TV so systémom Android TV, Google TV a LG TV. Naraz bude možné sledovať až na troch zariadeniach.

Tu však prichádza jedno ale, na ktoré upozornil portál Živé. Platforma nebude dostupná na televízoroch značky Samsung, ktoré nebežia na Android TV, ale vlastnom systéme Tizen. Na Slovensku bude streamovacia služba dostupná za 5,99 eura mesačne, pričom by mala ponúkať aj slovenskú lokalizáciu, titulky a v niektorých prípadoch a dabing.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 08:28