Oscary 2023Netflix, A24
StoryEditor

Oscary 2023: Pozreli sme sa, na ktorých streamovacích platformách si môžeš pozrieť väčšinu ocenených filmov

Miroslav Kamody14.03.2023., 13:00h

Zlaté sošky si odniesli mnohé skvelé filmy, ktoré sa oplatí vidieť. Pozreli sme sa, kde tak môžeš urobiť.

Lajkuj Brainee.sk na

Tohtoroční oscaroví víťazi už zrejme stihli vytriezvieť z osláv a ukázať svoje najcennejšie hollywoodske sošky rodinám. Filmoví fanúšikovia sa radujú, no stále sa nájdu aj takí, ktorí ocenené filmy nevideli.

Pokiaľ do tejto skupiny patríš, nezúfaj. Prebehli sme za teba všetky streamovacie platformy a prinášame ti zoznam, kde nájdeš čerstvo ocenené projekty. Samozrejme, nie všetky sú na internete dostupné, no dobrou správou je, že väčšinu tu nájdeš.

image

Oscary 2023: Všetko, všade, naraz je najlepším filmom. Odovzdávanie ovládli emócie, Spielberg odišiel naprázdno

Everything Everywhere All At Once 

Snímka získala ocenenie pre najlepší film, najlepšiu réžiu, najlepšiu herečku v hlavnej úlohe (Michelle Yeoh), najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe (Ke Huy Quan), najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe (Jamie Lee Curtis), najlepší pôvodný scenár a najlepší strih filmu.

Bohužiaľ, tento film momentálne nenájdeš na žiadnej streamovacej platforme, ktorá je dostupná na Slovensku. V zahraničí je dostupný na Showtime, na u nás dostupnej SkyShowtime sa však nenachádza. Teoreticky si film vieš pozrieť na stanici CANAL+ Action, samozrejme za predpokladu, že si platíš televízny balíček, kde je stanica dostupná.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 18:28