Sony chystá ďalšie filmové a seriálové projektySony
StoryEditor

S Last of Us to nekončí. PlayStation chystá rovno desať filmov a seriálov na motívy svojich exkluzívnych hier

iDnes.czOndřej Zach26.04.2023., 11:00h

Seriálový hit The Last of Us, ktorý vznikol na motívy rovnomennej hry, je za nami, ale PlayStation tým ani zďaleka nepovedal posledné slovo.

Lajkuj Brainee.sk na

Podľa Asada Qizilbasha, ktorý šéfuje PlayStation Productions, sa aktuálne kutí desať filmov a seriálov podľa videohier. Nie všetky pritom budú hrané, píše Ondřej Zach z portálu iDnes.

Máš sa na čo tešiť

„Máme desať projektov v rôznych fázach vývoja, čo je naozaj paráda. Film, televízia, aj trochu animovaných relácií. A čo je pre mňa naozaj vzrušujúce, je rozmanitosť príbehov, ktoré máme,“ prezradil Qizilbash.

image

Zvesti okolo PlayStation 6 zaplňujú internet. Novej konzoly sa možno dočkáme omnoho skôr, ako si myslíš

Mnohé z nich už sú potvrdené. HBO samozrejme chystá druhú sériu The Last of Us, ktorá tých, ktorí nepoznajú hru, asi veľmi prekvapí. A skôr nie v dobrom. Ale uvidíme.

Priprav sa na filmy aj seriály

Amazon pripravuje seriálovú adaptáciu severskej režby God of War, zatiaľ čo Netflix spracuje postapokalyptický Horizon a Peacock potom značku Twisted Metal.

Čo sa filmov týka, režisér série John Wick Chad Stahelski by mal adaptovať samurajskú akciu Ghost of Tsushima. Tento rok nás čaká snímka podľa závodov Gran Turismo, naproti tomu o motorkárskom post-apo Days Gone stále vieme len veľmi málo. Špekuluje sa aj o filme podľa značky Gravity Rush.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 21:56