Ponuka HBO Max v októbriHbo/
StoryEditor

Ponuka HBO Max v októbri: Finále Príbehu Služobníčky, návrat Bieleho Lotosu aj Dr. House vo vesmíre

Miroslav Kamody05.10.2022., 14:00h

Streamovacia služba na nás v októbri vybalí poriadne veľké množstvo nového obsahu. Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Lajkuj Brainee.sk na

Aj tento mesiac ti prinášame nálož toho najzaujímavejšieho, čo nájdeš na obľúbených streamovacích platformách. Vynechať nemôžeme ani HBO Max. To síce najviac láka novými epizódami House of the Dragon či Ricka a Mortyho, no prinesie aj množstvo noviniek, ktoré by ti rozhodne nemali uniknúť.

image

Október na Netflixe prinesie strašidelné novinky ale aj novú sériu Blacklistu či vojnový remake od Remarquea

DC Liga superzvierat (už dostupné)

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov.

Príbeh služobníčky - 5. séria (3. október)

Vláda fundamentalistického totalitárneho štátu Gileád, donedávna známeho ako USA, drví na prach základné kamene demokracie, ničí podstatu lásky i ženstva a mrzačí proces plodenia a materstva. V spoločnosti, kde sa rodia deti len veľmi výnimočne, znásilňované služobníčky musia na pozdrav odpovedať vetou „Požehnaný buď plod“…

V piatej sérii stále sledujeme príbeh porobenej a potom oslobodenej služobníčky Offred, ktorá spolu s niekoľkými ďalšími trýznenými ženami zabila tyrana a stala sa niečím úplne iným... Waterfordova vdova Serena je konečne tehotná - a túži po pomste. 

Rodičia - 3. séria (3. október)

Komediálny seriál skúma paradox, ktorý každý rodič dobre pozná, aj keď to nikdy neprizná - za svoje deti by ste bez váhania položili život, ale často tiež máte chuť ich zabiť. Starostlivý otec Paul (Martin Freeman) sa v tejto sérii odsťahoval a býva pri Ley. Mal by sa cítiť osamelo, ale jednoduchý život má svoje výhody.

Jeho žena Ally (Daisy Haggard) rieši problémy s prácou, predčasnou menopauzou, napätým vzťahom s dospievajúcou dcérou a faktom, že Luke odmieta žiť so svojim otcom. Čierny humor a víno pomáhajú, ale len do určitej miery...

Skúška - 1. séria (4. október)

Tridsaťdeväťročný kanadský komik Nathan Fielder sa vracia na televízne obrazovky s novým seriálom, ktorý skúma, kam až sú ľudia schopní zájsť, aby sa v živote zbavili neistoty.

Dáva im príležitosť žiť svoj život pre zmenu chvíľu na skúšku - vo svete, kde nikdy nič nefunguje tak, ako sme očakávali a ako by sme radi. V prvej časti napríklad Nathan pomôže fanúšikovi kvízovej hry priznať svojmu spoluhráčovi dlho tajenú lož.

Avenue 5 - 2. séria (11. október)

Komédia Avenue 5 od tvorcu, scenáristu a výkonného producenta Armanda Iannucciho, ktorý sa podpísal pod komédiu Viceprezident(ka), sa zaoberá vesmírnou turistikou. Je zasadená do štyridsať rokov vzdialenej budúcnosti, kedy slnečná sústava leží každému pri nohách. ​Hugh Laurie stvárňuje hlavnú úlohu Ryana Clarka, kapitána vesmírnej výletnej lode Avenue 5. Zdvorilý, navonok sebaistý, vyrovnaný a sympatický - Ryan je skrátka muž, na ktorého sa v každej kríze môžete spoľahnúť.

image

Disney+ v októbri: Neodlepíš sa od obrazovky, priprav sa na finále Walking Dead, horory aj desivú marvelovku

Josh Gad hrá Hermana Judda, miliardára stojaceho nielen za Avenue 5, ale aj za celým impériom Judd zahŕňajúcim hotely, fitness kluby a vesmírny turizmus. Zach Woods sa predstavuje v úlohe Matta Spencera, vedúceho oddelenia vzťahov so zákazníkmi. Nikki Amuka-Birdová je zase Rav Mulcairová, vedúca Juddovho strediska vesmírnych letov na Zemi.

Stratené mesto (23. október)

Slávna spisovateľka dobrodružných románov pre ženy sa ocitne v situácii, ktorá ako by vypadla z niektorej jej knižky. V rukách únoscov a uprostred divokej džungle. Chýba len pravý hrdina, ktorý by ju zachránil. Alebo nechýba? Sandra Bullock, Channing Tatum a Daniel Radcliffe hľadajú Stratené mesto v rovnomennej dobrodružnej komédii.

Biely lotos - 2. séria (31. október)

Spoločenská satira obyčajne desať cien Emmy nevyhráva; šesťdielna americká miniséria Biely lotos HBO z dielne vynikajúceho scenáristu, režiséra a showrunnera Mikea Whitea však vlani ponúkla tak prenikavý pohľad pod pozlátko luxusného havajského letoviska, že si nečakane vynútila druhú sériu.

Osobití hostia a vskutku zaujímavý personál počas jediného týždňa presvedčil televíznych divákov, že dokonalosť turistov, široký úsmev zamestnancov aj idylickosť prepychového rezortu je úplná ilúzia. Teraz čakajte úplne nové tváre (až na citovú vydieračku Tanyu v podaní vynikajúcej Jennifer Coolidge) a inú destináciu, Sicíliu. Dej sa bude skôr než o dynamiku medzi „pánmi“ a „sluhami“ opierať o mýtus maskulinity a feminity a o motív žiarlivosti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 19:40