Pozri si októbrové novinky na Netflixe.Twitter.com/whats On Netflix/
StoryEditor

Október na Netflixe prinesie strašidelné novinky ale aj novú sériu Blacklistu či vojnový remake od Remarquea

Michal Čiernik04.10.2022., 16:00h

Mesiac Halloweenu je tu a Netflix si pri teba pripravil strašidelnú nálož filmov a seriálov. Tešiť sa môžeš na čarovné fantasy ale aj na poriadne horory.

Lajkuj Brainee.sk na

5 október – Mr. Harrigan‘s Phone  

Blumhouseova adaptácia krátkej novely Stephena Kinga sleduje mladého chlapca Craiga (Jaedena Martella), ktorý sa spriatelí so svojim susedom pánom Harringanom (Donaldom Sutherlandom). Staršieho suseda Craig zasvätí do čarov moderných technológií a zoznámi ho s iPhonom. Craig sa stáva v škole terčom šikany a útechu hľadá práve u svojho priateľa. Ten však nanešťastie zomiera. Chalpec napriek tomu zavolá svojmu zosnulému susedovi a povie mu všetko, čo ho trápi. Keď sa všetkým jeho nepriateľom začínajú diať nepríjemné veci, Craig si uvedomí, že to nebude náhoda.

7. október - The Midnight Club   

Seriálová adaptácia od Mikea Flanagana a Leah Fonga je založená na rovnomennom románe Christophera Pikea. Sleduje skupinu nevyliečiteľne chorých tínedžerov, ktorá spolu žije v hospici, kde sa o nich stará lekár. Pravidelne sa stretávajú o polnoci a striedavo si rozprávajú strašidelné príbehy. Jednej noci si sľúbia, že ten, kto podľahne chorobe ako prvý, bude so skupinou naďalej komunikovať aj spoza hrobu. Nevinný sľub však začína byť strašidelný až po smrti jedného z členov skupiny.

14. október - Everything Calls for Salvation  

Sedemdielny taliansky romantický dramatický seriál v hlavnej úlohe s Federicom Cesarim ti ukáže pobyt hlavnej postavy na psychiatrii. Každá epizóda predstavuje jeden deň, ktorý Daniele strávi izolovaný od zvyšku sveta. Spolu s ďalšími piatimi pacientmi, ktorých má na izbe, bude čeliť tvárou tvár svojmu strachu. Pri hľadaní podstaty svojho života sa ponorí hlboko do svojho vnútra.

19. október - The School for Good and Evil

​Nový fantasy film založený na knihe Somana Chainaniho z roku 2013 zobrazuje dve najlepšie priateľky s úplne rozdielnymi cieľmi. Sophie ( Sophia Anne Caruso ) je zlatovlasá krajčírka, ktorá sníva o tom, že unikne zo svojho pochmúrneho života a stane sa princeznou. Jej kamarátka Agatha ( Sofia Wylie ) má na druhú stranu všetky predpoklady stať sa zlou čarodejnicu. Všetko sa však mení, keď sa obe ocitnú v Škole dobra a zla.

21. októbra - Pokémon: Ultimate Journeys: The Series  

Dvadsiata piata sezóna a zároveň najnovšia z Pokémon série, pokračuje v dobrodružstvách Asha , Goha a Chloe Cerise , ktorí cestujú rôznymi regiónmi za novými dobrodružstvami a pokémonmi. Ash a Pikachu trénujú na najprestížnejší turnaj sezóny. Goh sa púšťa do série náročných skúšobných misií, aby sa stal členom projektu Mew . A Chloe sa rozhoduje o budúcnosti svojej Eevee.

image

Ste maniaci do Netflixu či HBO? Tento kvíz preverí, či viete, kde sa nachádzajú tieto filmy a seriály

25. október - Blade of the 47 Ronin

Jeden z najstratovejších filmov posledných desaťročí sa dočká svojho pokračovania. Prvý film vychádzajúci z beletrizovaného príbehu samuraja žijúceho v Japonsku v 18. storočí slúžil ako režisérsky debut Carla Rinscha v roku 2013. Napriek veľkému rozpočtu a Keanu Reevesovi, ktorý viedol herecké obsadenie, film nesplnil svoje očakávania. Pokračovanie sa bude odohrávať 300 rokov v budúcnosti v exotickom kyberpunkovom svete. Film bude novým, prepracovaným pohľadom na pôvodný film a bude zahŕňať horor spolu s modernými samurajmi a prvkami ninja.

image

Disney+ v októbri: Neodlepíš sa od obrazovky, priprav sa na finále Walking Dead, horory aj desivú marvelovku

28. október - All Quiet on the Western Front 

Film sleduje 17-ročného nemeckého vojaka Paula Bäumera (Felix Kammerer), ktorý klame o svojom veku spolu so svojimi priateľmi, aby mohol bojovať v prvej svetovej vojne a dosiahnuť slávu. Tento epický protivojnový film režiséra Edwarda Bergera je založený na rovnomennom románe Ericha Maria Remarquea , ktorý vyšiel v roku 1929 a bol adaptovaný do dvoch filmov, z ktorých jeden získal Oscara za najlepší film a najlepšiu réžiu pre Lewisa Milestonea v roku 1930.

Okrem toho sa 16. októbra môžu fanúšikovia tešiť na reboot slávnej série s Draculom, Dracula Untold z roku 2014 či na deviatu sériu úspešného seriálu Blacklist. Zo seriálových noviniek si zaškrtni 28. október, kedy sa odvysiela I am stalker, seriál ktorý skúma odsúdených stalkerov v Británii.Alebo ak chceš vedieť ako to bolo vlastne s najslávnejším chrámom v Paríži Pozri si minisériu s názvom Notre-Dame, odohrávajúcu sa počas noci, keď historická pamiatka vyhorela. Premiéru bude mať 19. októbra. 

 

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 06:48