Záber z hry Spider-Man 2Sony x Insomniac
StoryEditor

VIDEO Príbehový trailer na pokračovanie Spider-Mana je plný akcie, drámy, nepriateľov aj Venoma

Miroslav Kamody21.07.2023., 10:00h

Čakanie je na konci. Pokračovanie herného Spider-Mana sa rúti do našich konzol a príbehový trailer sľubuje, že nás na desiatky hodín pripúta k obrazovkám.

Lajkuj Brainee.sk na

Marvel‘s Spider-Man 2 patrí bezpochyby k najočakávanejším hrám tohto roka. Našťastie pre fanúšikov pavúčieho muža (respektíve pavúčich mužov, keďže v hre budeme hrať za Petra aj Milesa), čakanie už nebude trvať dlho.

image

Naša stopa v Marvelovkách: Bombardovanie Slovenska, letisko v Bratislave a song v Spider-Manovi. Kde všade nás spomínajú?

Exkluzivita pre PlayStation 5 bude dostupná už o tri mesiace, konkrétne 30. októbra. Aj preto nám Sony a Insomniac odhalili na Comic Cone v San Diegu nový príbehový trailer, ktorý ponúka prvý pohľad na to, ako by sa Peter Parker mohol ocitnúť v spojení so symbiontom Venomom.

Nebude to len o Venomovi

Ukážka je nabitá dramatickým napätím. Petrov najlepší priateľ Harry Osborne chce získať jeho pomoc, aby „uzdravil svet“. Medzitým má Spider-man plné ruky práce s lovcom Kravenom – a ako sa trailer približuje, zaznie hlas opisujúci utrápeného Petra Parkera, ktorý sa pravdepodobne stráca v prospech symbionta Venoma a zúfalo potrebuje Milesovu pomoc.

Príbehová upútavka v nás zanecháva obraz objemného Venoma, ktorý terorizuje mesto, a otvorenú otázku, s kým sa symbiont spojil. Okrem intenzívneho príbehového traileru spoločnosť Sony oznámila špeciálnu edíciu PlayStation 5 a kombo ovládača DualSense – obe obsahujú tmavé vlny symbionta Venoma plaziaceho sa po červených farbách Spider-Manovho kostýmu. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 01:35