Rowan Atkinson ako Mr. BeanProfimedia
StoryEditor

Predstaviteľ Mr. Beana sa vracia z hereckého dôchodku. Rowan Atkinson natočí nové pokračovanie obľúbenej série

Miroslav Kamody15.02.2024., 11:00h

Herec sa vracia nielen ako Mr. Bean, ale zrejme aj ako agent Johnny English. Pri oboch postavách sú tu však dve „ale” - každé z nich je iné.

Lajkuj Brainee.sk na

Britský herec Rowan Atkinson sa do pamäte ľudí zapísal najmä ako jedinečný Mr. Bean, ktorý nás dokáže pobaviť aj po rokoch - a to aj napriek tomu, že takmer vôbec nerozpráva. Herec už viackrát povedal, že sa chystá na zaslúžený dôchodok, no vyzerá to tak, že pred kamery sa postaví opäť.

Legendárna postava

Portál Screen Daily totiž prišiel s informáciou, že Atkinson je pripravený zopakovať si ďalšiu zo svojich ikonických úloh - agenta Johnnyho Englisha. Ten je svojou nešikovnosťou k Beanovi vo veľkom prirovnávaný, nehovoriac o tom, že napríklad v Číne bol film distribuovaný pod názvom Mr. Bean tajným agentom.

image

VIDEO Mr. Bean je späť. V bláznivom seriáli od Netflixu bude bojovať s včelou a zničí všetko, čoho sa dotkne

Podľa zistení portálu sa aktuálne plánuje štvrtý film série o tomto agentovi, pričom nakrúcanie by sa malo uskutočniť už v júni na Malte a v Spojenom kráľovstve. Nateraz neboli zverejnené žiadne podrobnosti o zápletke, ale súdiac podľa predchádzajúcich filmov nepochybne uvidíme Englisha pri jeho ďalšom návrate do špionážneho sveta, čo pochopiteľne spôsobí veľký chaos.

Od vydania prvého filmu ubehlo už 21 rokov, pričom posledného pokračovania sme sa dočkali v roku 2018. Vtedy dostal Atkinson otázku, či by si úlohu ešte niekedy zopakoval. „Pochybujem o tom, ale veľmi pekne vám ďakujem, že ste naznačili, že by ste chceli vidieť viac. Ale zároveň...nikdy nehovor nikdy,” odkázal fanúšikov na Reddite.

Nové časti Mr. Beana

A zatiaľ čo o návrate Johnnyho Englisha nateraz kolujú len zvesti, s istotou vieme, že Atkinson sa vráti ako Mr. Bean. Žiaľ, nie však tak, ako by si mnohí priali. 69-ročný herec totiž nebude na našich obrazovkách priamo, ale len ako hlas pre Mr Bean: The Animated Series.

Atkinson už predtým uviedol, že s postavou Mr Beana „skončil“, ale priznal, že stále rád pracuje na animovanej verzii. „Vždy som si užíval túto iteráciu postavy Mr. Beana a konkrétne slobody, ktoré má v animovanej podobe,” povedal. „Tvorivý animačný proces je vždy fascinujúci a veľmi sa teším, ako sa zapojím do novej série.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 09:06