Rowan Atkinson v seriáli Man Vs BeeNetflix
StoryEditor

VIDEO Mr. Bean je späť. V bláznivom seriáli od Netflixu bude bojovať s včelou a zničí všetko, čoho sa dotkne

Miroslav Kamody30.05.2022., 10:00h

Legendárny herec sa vracia a je opäť pripravený nás baviť. Nový seriál z dielne Netflixu dorazí na naše obrazovky už čoskoro.

Lajkuj Brainee.sk na

Mr. Bean, respektíve jeho predstaviteľ Rowan Atkinson, sa po rokoch vracia na televízne obrazovky. V novom komediálnom seriáli s názvom Man Vs Bee z dielne streamovacej platformy Netflix stvárni nemotorného Trevora, ktorého úlohou je strážiť dom. Všetko by išlo podľa plánov, keby sa v ňom neocitne spolu so včelou, ktorá ho privedie do šialenstva, píše DailyMail.

image

Mal si brať šľachtičnú, bol metalista, lovec nacistov aj predloha pre Bonda. Christopher Lee by mal 100 rokov

Včela proti mužovi v multimiliónovom dome

Postava, ktorú 67-ročný Atkinson v seriáli stvárnil, získa novú prácu v House Sitters Deluxe a jeho prvou zákazkou bude strážiť luxusné multimiliónové sídlo. Túto ponuku Trevor zobral, pretože chce zapôsobiť na svoju dcéru, ktorú chce zobrať na dovolenku. Dom je plný neoceniteľných umeleckých diel, klasických áut a nechýba ani rozkošný pes menom Cupcake.

Všetko ide podľa plánu do momentu, kedy sa na scéne neobjaví neželaný hosť v podobe včely, ktorá mu začne spôsobovať obrovské problémy. Seriál bude práve o súboji Dávida s Goliášom, pričom trailer ukazuje, že malá včela bude ťahať za dlhší koniec. Nebudú chýbať komické situácie, zranenia a v konečnom dôsledku aj zničený dom.

V prvých záberoch môžeme vidieť sudcu, ktorý menuje, z čoho všetkého stihli Trevora uznať vinným - nebezpečná jazda, ničenie umeleckých diel a podpaľačstva. Keď sa ho opýtajú, či má nejaké posledné slová, Trevor zamrmle: „Viete... bola tam včela...“

Veľký debut na Netflixe

Nový seriál sa na streamovej platforme objaví 24. júna a niet pochýb o tom, že postava Trevora v mnohom pripomína Mr. Beana, ktorý Atkinsonovi priniesol celosvetovú slávu. Režisérom je David Kerr, ktorý sa postaral aj o posledné pokračovanie Johnnyho Englisha, scenáristom William Davies, ktorý zase pracoval na druhom Englishovi.

image

Rowan Atkinson v seriáli Man Vs Bee

Netflix/

Je teda jasné, že títo páni s Atkinsonom očividne sadli. Pre milovaného britského herca pôjde o debutový seriál na Netflixe a prvý projekt po štyroch rokoch, kedy to už vyzeralo tak, že sa chystá na dôchodok. Nám zostáva dúfať, že seriál neukázal všetko a nás čaká poriadna dávka zábavy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 18:24