Záber z filmu Deadpool & WolverineDisney/Marvel
StoryEditor

Z Deadpoola je v prvých záberoch z pokračovania Marvel Jesus. Pozri si všetky trailery, ktoré mali premiéru počas Super Bowlu

Miroslav Kamody12.02.2024., 06:49h

Deadpool sa dostáva do prepojeného univerza od Marvelu a Ariana Grande žiari v novej rozprávke Wicked. A k tomu ešte ďalšia nálož skvelých trailerov, ktoré sme mohli vidieť počas Super Bowlu.

Lajkuj Brainee.sk na

Super Bowl je za nami. Jedna z najsledovanejších športových udalostí na svete priniesla drámu aj nefalšovanú lásku Taylor Swift a čerstvého dvojnásobného víťaza Travisa Kelceho, ktoré tím Kansas City Chiefs dokázal obhájiť minuloročné víťazstvo. Viac sa o samotnej udalosti dozvieš v našom veľkom prehľadovom článku.

image

Super Bowl 2024: Taylor Swift stihla priletieť z Tokia, aby naživo videla výhru Kelceho tímu. Žiadosť o ruku sa však nekonala

Okrem toho sme však mali počas komerčných prestávok možnosť vidieť poriadnu nádielku trailerov na najočakávanejšie filmy tohto roka. Najviac pozornosti si pre seba ukradla tretia časť Deadpoola, ktorá dostáva oficiálny názov Deadpool & Wolverine. V ňom je v podstate povedané všetko, čo o filme potrebuješ vedieť.

My však ešte dodáme, že prvé zábery vysvetľujú, ako sa Wade Wilson vlastne dostane do Marvel Cinematic Universe a že TVA (známa zo seriálu Loki) bude v príbehu hrať zásadnú úlohu. Ako sa očakávalo, Logana sme v plnej kráse nevideli, no tvorcovia ho teasujú najlepšie, ako len vedia. Presvedč sa o tom sám:

To však ani zďaleka nie je všetko. Filmové štúdiá a s nami podelili aj o zábery z filmov A Quiet Place: Day One, rozprávky s Arianou Grande v hlavnej úlohe, animáku Ja, zloduch 4 či pokračovania legendárneho Twisteru. A keďže je toho ešte omnoho viac, všetko nájdeš nižšie.

A Quiet Place: Day One

 

Ja, zloduch 4

 

The Fall Guy

 

Kung Fu Panda 4

 

Kingdom of the Planet of the Apes

 

Wicked

 

Twisters

 

IF

 

Monkey Man

 

Inside Out 2

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 13:19