Fanúšikovský trailer na Pirátov z Karibiku 6Brainee x Canva, YT/Ultimate Reviewz
StoryEditor

VIDEO Internetom sa šíri fan trailer na Pirátov z Karibiku 6 s Johnnym Deppom a Jennou Ortega. Ľudia šalejú a pýtajú si film

Miroslav Kamody31.01.2024., 11:30h

Jenna Ortega ako dcéra kapitána Sparrowa? Fanúšikovia vyzývajú Disney, aby natočilo šieste pokračovanie Pirátov z Karibiku.

Lajkuj Brainee.sk na

Fanúšikovia na internete doslova explodovali radosťou, keď sa na internete objavil trailer na Pirátov z Karibiku 6. Samozrejme, hneď na úvod treba povedať, že ide len o fanúšikovský trailer, ktorý spája staré a upravené scény. Bez ohľadu na to je táto filmová séria jednou z najobľúbenejších franšíz nového tisícročia a ľudia stále dúfajú v pokračovanie.

Ako pripomína portál Joe, od filmu s podtitulom Dead Men Tell No Tales (na Slovensku upravené na Salazarovu pomstu) z roku 2017 sme sa nedočkali žiadnych noviniek o sérii. Niekoľkokrát sa na internete objavila správa o príprave nového filmu, no štúdio informácie vždy vyvrátilo.

Dcéra kapitána Sparrowa

Fanúšikovia však stále dúfajú, že kapitán Jack Sparrow sa jedného dňa vráti do čela franšízy. Je to však dosť nepravdepodobné - herec Johnny Depp na ostro sledovanom súde proti Amber Heard vyhlásil, že pre zničené vzťahy so štúdiom Disney sa už k postave nevráti.

image

Fanúšikovia Harryho Pottera smútia. Séria o Fantastických zveroch je mŕtva, súboj Dumbledora sa s Grindelwaldom neuvidíme

Malou náplasťou tak je video fanúšika, ktorý pomocou umelej inteligencie vytvoril trailer na Pirátov z Karibiku 6. V ňom sa objavila aj Jenna Ortega a diváci okamžite začali šalieť a volať po tom, aby film vznikol a mladá herečka sa v ňom objavila. Podľa komentárov by bola skvelou voľbou na stvárnenie dcéry kapitána Jacka Sparrowa.

ANKETA
Čo hovoríš na tento fan trailer?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
09. apríl 2024 22:03