Pozri si výber top najnovších trailerov.X/ign/
StoryEditor

Dlhoočakávaný Walking Dead či návrat Pána a pani Smithovcov v seriáli. Pozri si výber TOP najnovších trailerov

Michal Čiernik13.01.2024., 09:00h

V posledných dňoch sa s novými trailermi roztrhlo vrece. Najviac však zrejme zaujme pohľad na Ricka a Michonne v blížiacom sa Walking Dead spin-offe.

Lajkuj Brainee.sk na

Pre všetkých gamerov a fanúšikov League of Legends zverejnil Netflix trailer na pokračovanie animovaného seriálu Arcane. Nová sezóna, vyvinutá a produkovaná spoločnosťou Riot Games, bude pokračovať v príbehu odohrávajúcom sa vo vesmíre obľúbenej počítačovej hry. Dej skúma konflikty a rozdiely medzi utopickým regiónom Piltover a podzemným mestom Zaun. Séria sledovala cesty Vi a Jinx, dvoch sestier, ktoré sa ocitli na opačných stranách hroziaceho konfliktu zahŕňajúceho tajomné technológie a mágiu. Premiéra je naplánovaná na november 2024.

Horor Abigail

O niečo skôr, konkrétne 19. apríla zamieria do kín všetci fanúšikovia hororu. Vtedy bude mať totiž premiéru nový film Abigail. Jediné čo musí skupina zločincov urobiť, aby získali 50 miliónov dolárov, po tom čo uniesli 12-ročnú baletku, dcéru mocnej postavy podsvetia, je s dievčatkom prežiť jedinú noc. Ukážku od tvorcov Matta Bettinelli-Olpina, Tylera Gilletta a producenta Chada Villella, ktorí sa preslávili úspešnými hororovými filmami ako „Ready or Not“, „Scream“ (2022) a „Scream VI“ z predchádzajúceho roka, si môžeš pozrieť už teraz.

Druhá séria Halo

Že filmy a seriály podľa videohier získavajú stále väčšiu popularitu nasvedčuje aj druhá séria Halo. Streamovacia platforma Paramount Plus opäť 8. februára predstaví Pabla Schreibera ako hlavného poddôstojníka Johna-117, ktorý sa pripravuje na vojnu proti impozantnej mimozemskej armáde. Ukážku z druhej série natočenej podľa legendárnej hry z futuristického sveta, v ktorom sa nachádza ľudstvo v neľútostnej vojne proti mimozemskému druhu zvanému The Covenant, si môžeš pozrieť nižšie.

Seriál Smithovci 

Spomínaš si na akčnú komédiu Pán a pani Smithovci s Badom Pittom a Angelinou Jolie? 2. februára na Amazon Prime Video bude debutovať ich nová seriálová verzia v hlavnej úlohe s Donaldom Gloverom a Mayou Erskine.

Životná Dráma Lola

Hviezda z nových filmov Transformers a manželka najstaršieho Beckhamovho syna Nicola Peltz Beckham režírovala a aj odohrala hlavnú postavu vo svojom novom filme Lola. Ide o dramatický životný príbeh 19-ročnej Loli James, ktorá sa za každú cenu snaží ochrániť svojho mladšieho brata a odniesť ho preč od toxickej rodiny. Premiéru v kinách bude mať 9. februára.

Wakling Dead

To najlepšie sme si však nechali na záver. AMC totiž predstavilo prvý oficiálny trailer na nový spin-off The Wakling Dead: Te Ones Who Live. V ňom sa konečne dočkáme návratu dvoch najväčších postáv seriálu, Ricka Grimesa a Michonne. A ak existuje séria, ktorá by mohla oživiť franšízu „The Walking Dead“ a vrátiť ju späť na seriálovú mapu, je to táto. "The Walking Dead: The Ones Who Live" má premiéru 25. februára, vysielať bude na AMC a bude k dispozícii na AMC Plus.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 07:35