Filmy Oppenheimer a Barbie Archív
StoryEditor

Barbie sa pokúsi vyhubiť ľudstvo, lebo sa správame zle k bábikám. Pripravuje sa film Barbenheimer, z príbehu a rozpočtu ti odpáli dekel

Miroslav Kamody06.11.2023., 13:00h

Priprav sa na spojenie nemysliteľného - Barbie sa totiž pokúsi vyhladiť ľudstvo pomocou atómovej bomby.

Lajkuj Brainee.sk na

Šialenstvo okolo filmov Barbie a Oppenheimer je už definitívne minulosťou. Ešte pred pár týždňami však vrcholilo šialenstvo, ktoré spojilo dva nespojiteľné filmy skrz totožný dátum premiéry v kinách. Jeden film potiahol druhý a išlo tak o jednu z najväčších filmových a kultúrnych udalostí roka.

Aj preto na internete vznikol pojem Barbenheimer, ktorý v sebe spájal príbeh o bábike Barbie a mužovi, ktorému sa ako prvému podarilo zostrojiť atómovú bombu. A v istom bode si Barbenheimer mohol vidieť doslova všade, kam si sa pozrel. No a podľa informácií portálu The Hollywood Reporter sa totiž pripravuje film založený na tomto kultúrnom fenoméne.

image

Štáb musel chodiť v ružovom, Barbie chcela hrať známa komička. Zaujímavosti o filmovom trháku, ktoré si netušil

Neuveriteľný bizár

Oficiálny slogan projektu je ‘D-Cup, A-Bomb‘. Za projektom má stáť Charles Band, plodná béčková ikona známa pre nízkorozpočtové hororové komédie. „Je to 100 percent pravda,” povedal. 

„Je to však aj príležitosť zabaviť sa na bizarnom spojení týchto dvoch filmov a kombinácii atmosféry Barbie a temnoty Oppenheimera. Zmiešate to dohromady a máte príležitosť na čierny humor,” hovorí. Charles Band stojí za projektami, ako Evil Bong, DevilDolls, Fists of Fury a nezabudnuteľný Gingerdead Man vs. Evil Bong.

Podľa informácií bude film sledovať doktorku Bambi J Barbenheimer, bábiku a vynikajúcu vedkyňu, ktorá žije v Dolltopii, dokonalom svete plnom plážových večierkov a jej priateľa Twinka Dollmana. Doktorka následne stratí nervy, pretože sa dozvie, ako sa ľudia v skutočnom svete chovajú k bábikám.

Pokúsi sa vyhladiť ľudstvo

To ju prinúti zostrojiť obrovskú jadrovú bombu, ktorá navždy vyhladí celé ľudstvo. „Majú skvelý vzhľad a super prístup! Oh, a teraz majú bombu,“ uvádza sa v synopse. „Je to také hlúpe,“ povedal Band, ktorý dodal, že pri vstupe do roku 2024 potrebujeme konečne aj trochu humoru.

image

Česká stopa vo filme Oppenheimer. Vedkyňa, ktorú omylom poslali za písací stroj, je Lilli Hornigová z Ústí nad Labem

Rozpočet filmu má byť len jeden milión dolárov (vyše 930-tisíc eur), čo je v skutočnosti málo aj na typický slovenský film, nieto ešte film, v ktorom majú byť dva odlišné svety a atómová bomba. Nechajme sa ale prekvapiť, ako to celé dopadne a či film vôbec niekde uvidíme. S istotou však môžeme povedať, že v slovenských kinách to rozhodne nebude.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 21:40