Po úspechu s Barbie chce Mattel natočiť ďalšie filmy.Twitter/pop Base/
StoryEditor

Po úspechu s Barbie chce Mattel natočiť ďalšie filmy. Jedným z hlavných hrdinov má byť populárna kartová hra

Michal Čiernik30.07.2023., 11:30h

Ako sa hovorí, železo treba kuť za horúca a to Mattel presne robí. Obrovský ošiaľ okolo Barbie chce využiť a okrem bábiky dostanú svoje filmy aj ďalšie hračky.

Lajkuj Brainee.sk na

Robbie Brenner, producent nominovaný na Oscara, ktorý vedie Mattel Films a produkoval Barbie, sa pre Variety vyjadril, že plánujú vytvoriť celú franšízu. „Každý dúfa, že keď vytvoríte film, vznikne franšíza,“ prezradil.

Svoje celovečerné filmy by mala dostať obľúbená kartová hra UNO a populárna hra Magická guľa číslo 8. Aj keď o nových projektoch toho zatiaľ veľa nevieme, táto zábavná veštecká guľa v tvare biliardovej osmičky má byť podľa Brennera triler pre deti staršie ako 13 rokov.

Čo sa týka filmu o kartovej hre UNO, producent prezradil, že spoločnosť najala spisovateľku Marcy Kelly, aby o nej napísala príbeh. Ľudia sú však z oznámenia vážne zmätení. „Zatiaľ čo Barbie bola úvahou o mizogýnii podnietenej uvažovaním o vlastnej smrteľnosti, naozaj si neviem predstaviť o čom bude film s loptou a balíčkom kariet,“ napísal užívateľ na Twitteri.

image

PREHĽAD Filmy a seriály ovplyvnené štrajkom v Hollywoode: Pokračovanie Venoma, Deadpoola či Stranger Things tak skoro nečakaj

Pri týchto dvoch hrách to však nekončí. Oceňovaný producent uviedol, že sa pripravuje film Polly Pocket, ako aj film o Hot Wheels, American Girl a bojujúcich robotoch v ringu Rock ‘Em Sock ‘Em Robots, v ktorom bude hrať Vin Diesel a bude ho distribuovať Universal Pictures, uvádza Ladbible.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 11:56