Záber z filmu BarbieWarner Bros. Studios
StoryEditor

Ken a Barbie sa opäť stretnú na jednom pľace. Margot Robbie a Ryan Gosling pracujú na novom filme

Miroslav Kamody11.10.2023., 15:30h

Obľúbení herci sú späť! Nie však v pokračovaní ružového sveta Barbie.

Lajkuj Brainee.sk na

Vyzerá to tak, že Barbie a Ken sa opäť stretnú v jednom filme. Nie však tieto legendárne hračkárske postavičky, ale ich filmoví predstavitelia - Margot Robbie a Ryan Gosling, ktorí spoločne zahviezdili v tohtoročnom filme. Ten mimochodom v kinách po celom svete zarobil takmer 1,5 miliardy dolárov.

image

Ruské kiná obchádzajú sankcie. Tajne púšťajú Barbie ako upútavku pred krátkymi domácimi filmami

Legendárne filmy

Tentokrát sa dvojica stretne v úplne inom, no taktiež známom svete. Vo vývoji je totiž nový film zo série Dannyho parťáci (prípadne Dannyho jedenástka alebo Ocean‘s 11). Podľa informácií The Hollywood Reporter Robbie „bude hrať a produkovať nový film, ktorý bude režírovať Jay Roach“.

image

Záber z filmu Barbie

Warner Bros. Studios

Títo dvaja už spoločne pracovali aj na filme Bombshell, ktorý herečke vyniesol nomináciu na Oscara za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Okrem toho sa k obsadeniu pridal aj Ryan Gosling. Podľa dostupných informácií by malo ísť o prequel, a teda udalosti, ktoré sa stali pred prvým filmom.

Pôvodný film so Sinatrom

„Sú [Robbie a Gosling] spolu úžasní. Bolo by úžasné, čím viac projektov aj mimo nich dokážeme zrealizovať,“ prezradil producent Josey McNamara z LuckyChap Entertainment pre GamesRadar.

Jediné, čo o filme zatiaľ vieme je, že scenár napíše Carrie Solomon a pôjde o prequel k originálnemu filmu (možno ťa prekvapí, že séria s Georgeom Clooneym, Bradom Pittom či Juliou Roberts nie sú pôvodné), ktorý sa odohráva v Európe v 60. rokoch 20. storočia. Hlavnú úlohu v pôvodnom filme vtedy stvárnil Frank Sinatra.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 06:35