Sekvenciu do filmu vytvoril 14-ročný chlapecTwitter/LegoMe_TheOG
StoryEditor

V animovanom Spider-Manovi sa objavila aj LEGO dimenzia. Vytvoril ju 14-ročný chlapec, ktorý tvorcom vyrazil dych

Miroslav Kamody11.06.2023., 14:00h

Miluje LEGO, a tak s otcom tvorí videá, v ktorých figúrky ožívajú. A ide im to tak dobre, že ho rovno zavolali pracovať na očakávanom komiksovom filme.

Lajkuj Brainee.sk na

Animovaný film Spider-Man: Cez paralelné svety je absolútnym hitom. Z kín si odnáša nielen nadšené reakcie divákov a recenzentov, ale aj plné kasy, ktoré z neho urobia jeden z najúspešnejších filmov roka. Multivesmír ľudí jednoducho baví, píše portál Nerdist.

image

Svet komiksov: Rozobrali sme do detailov trailer na pokračovanie animovaného Spider-Mana. Pozri, na čo všetko sa môžeš tešiť

Má len 14 rokov

Vo filme môžeš vidieť rôzne štýly animácie, pričom na malý okamih sa objaví aj LEGO Spider-Man, ktorý sa postaral o jednu z najpamätnejších sekvencií filmu. A ľudia predpokladali, že producenti Phil Lord a Chris Miller sa obrátili na tím, s ktorým z pozície režisérov pracovali na filme The LEGO Movie. Nie je to však pravda.

Namiesto toho najali 14-ročného mladíka, ktorý sa nich zapôsobil svojimi verziami trailerov, o ktoré sa podelil na YouTube. Portál Collider nedávno hostil premietanie nového animáku, na ktorom bol aj spolurežisér Joaquim Dos Santos.

Jeho práca hovorí za všetko

Počas otázok a odpovedí po skončení premietania sa jeden človek z publika opýtal na výzvy spojené s vytvorením LEGO dimenzie filmu. A vtedy sa ukázalo, že tvorcovia najali tínedžera menom Preston Mutanga, ktorý je na internete známy pod menom LegoMe_TheOGaby.

Mladíka, ktorý na sekvencii pracoval so svojím otcom oslovili, aby prispel k tvorbe filmu. A pokiaľ si pozrieš viac jeho videí, bude ti hneď jasné, prečo ani na sekundu nezaváhali. Informáciu o práci na animáku nakoniec potvrdil aj samotný Preston.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 03:31