Aprílové novinky na HBO.Twitter/metacritic, Leitoresnalua, Thegeekoficial,/
StoryEditor

Finále série o obľúbených DC hrdinoch či spin-off k legendárnym lovcom démonov. S HBO max sa v apríli nudiť nebudeš

Michal Čiernik03.04.2023., 08:00h

Na HBO max sa v apríli rozlúčia svojimi finálovými epizódami dva obľúbené seriály, no ďalšie novinky zase prídu. Môžeš sa tešiť na boj proti démonom so známou rodinou Winchesterových či nahliadnuť do súkromia známeho speváka v novom dokumente.

Lajkuj Brainee.sk na

The Winchesters – seriál (6. apríl)

Spin-off k seriálu Supernatural  od Erica Kripkeho je temná fantasy dramatická séria, ktorá sa točí okolo príbehu Johna Winchestera a Mary Campbell, ktorý rozpráva ich syn Dean. Séria, ktorú vyvinul Robbie Thompson, obsahuje hviezdne výkony talentovaných hercov ako Meg Donnelly, Drake Rodger či Bianca Kajlich, 

Príbeh, ktorý sa odohráva desaťročia pred udalosťami „Supernatural“ v 70. rokoch minulého storočia, rozpráva Dean Winchester, ktorý nás pustí do nevypovedaného a epického milostného príbehu svojich rodičov Johna Winchestera a Mary Campbell a ich spoločnú cestu v boji proti démonom.

Titans – 4. séria (13. apríl)

Posledné epizódy obľúbených DC superhrdinov sú tu. Príbeh, ktorý sa začal v roku 2018, sa blíži ku koncu a sľubuje temné dni pred mladou skupinou hrdinov DC. Titani sa okrem Gara ( Ryan Potter ) vracajú do chrámu Trigon, len aby zistili, že Sebastian ( Joseph Morgan ) a Mother Mayhem ( Franka Potente ) tam už nie sú. Tím sa k nemu musí dostať skôr, ako bude môcť zavolať Trigona, pričom je nútený vysporiadať sa s veľmi náročnou voľbou, ktorá môže viesť k obeti jedného z jeho členov.

Koniec prvej sezóny definoval Trigona ( Seamus Dever ) ako nepriateľa Titanov. Podobne ako iné superhrdinské televízne seriály aj tento  prináša späť svojho prvého veľkého šéfa do finále. Trigon má veľa histórie s Titánmi a dokonca aj emocionálne spojenie s jedným z ich členov, takže môže byť len otázkou času, kedy sa dočkáme posledného veľkého súboja.

Barry – 4. séria (16. apríl)

A máme tu ďalší koniec jednej éry. Štvrtá a posledná sezóna Barryho je konečne tu. Temná komediálna séria HBO Original zachytáva Genea Cousineaua (Henry Winkler), ktorý je oslavovaný ako hrdina, zatiaľ čo Barry Berkman (Bill Hader) je v policajnej väzbe za zabitie detektívky Janice Moss (Paula Newsome). Keď sa Barry snaží vysporiadať so svojím novým životom za mrežami a so skutočnosťou, že ho tam umiestnil jeho bývalý učiteľ herectva a mentor, vyjde najavo šokujúci dôsledok jeho zatknutia, čo spôsobí srdcervúce a strhujúce odhalenie.

Somebody Somewhere – 2. séria (23. apríl)

Somebody Somewhere svojou nefalšovanou vrúcnosťou a serióznosťou ukázal, že televízne programy, ktoré zobrazujú vzostupy a pády skutočného života, vás napriek tomu dokážu rozosmiať od ucha k uchu. Seriál je ideálny pre každého, kto miluje emocionálne, upokojujúce , a skutočný príbeh. Točí sa okolo 40-ročnej excentrickej outsiderky , ktorá sa po rokoch pobytu v Lawrence presťahovala späť na Manhattan, kde stále býva zvyšok jej rodiny.

Vzhľadom na brilantnosť príbehu bol tento nedocenený klenot, ktorý je čiastočne inšpirovaný životom hlavnej herečky a producentky Bridget Everettovej , obnovený aj na druhú sezónu s rovnako siedmymi epizódami.

Moonage Daydream – film (29. apríl)

Celovečerná filmová odysea od režiséra Bretta Morgena, ktorý stojí za dielami ako The Kid Stays in the Picture či Cobain: Montage of Heck, je prerozprávaná prostredníctvom úžasných, kaleidoskopických, nikdy predtým nevidených záberov, vystúpení a hudby Davida Bowieho. Skúma jeho kreatívnu, hudobnú a duchovnú cestu. Film sa riadi vlastným rozprávaním Davida Bowieho a je prvým oficiálne schváleným filmom o umelcovi.

Ako býva zvykom, streamovacia platforma poskytne svojim divákom novú nádielku filmov hneď od začiatku mesiaca. Pre milovníkov histórie bude a vojnových filmov tu bude Valkýra s Tomom Cruiseom a pre tých čo radí cestujú do vesmíru zase sci-fi horor The Last Day on Mars z roku 2013.

image

Vidíš lokáciu či dom v seriáli na Netflixe a hneď tam chceš ísť. Návšteva destinácií z obľúbených snímok je obrovský hit

Uvolniť a zasmiať sa zase budeš môcť pri prvých dvoch filmoch o Šmolkoch a pre romantické duše má HBO pripravené filmy ako Safe Haven (2013), indickú romantickú komédiu Results (2015) či romantickú drámu I Am Love (2009).

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 02:21