Nie je to len o The Last of Us alebo o zombíkoch. O týchto postapo seriáloch si možno ešte nepočul.Twitter/thebreasident, Lornetweets, Facebook/revolution/
StoryEditor

Smútiš za prvou sériou The Last of Us? Tieto postapokalyptické seriály môžu byť dobrou náhradou

Michal Čiernik25.03.2023., 09:00h

Nie je to len o The Last of Us alebo o zombíkoch. Tieto postapo seriály ti určite skrátia čas čakaním na novú sériu populárnej hernej adaptácie.

Lajkuj Brainee.sk na

The Leftovers

The Last of Us nie je prvou postapokalyptickou sériou, ktorú HBO uviedlo do produkcie. V roku 2014 sieť oživila román Toma Perottu, The Leftovers. Dej sa sústreďuje okolo ľudí, ktorí prežili záhadnú udalosť, ktorá viedla k nevysvetliteľnému zmiznutiu dvoch percent svetovej populácie. Na rozdiel od iných postapokalyptických sérií sa The Leftovers nezameriava na samotnú apokalypsu, ale skôr na jej následky.

The Last Man on Earth

Snáď najväčší zvrat v post-apokalyptickom žánri prišiel so seriálom The Last Man On Earth. Producenti Phil Lord a Christopher Miller vtipne a miestami až šialene narušili základné hodnoty tohto žánru a poňali ho skôr komediálne.

Ako samotný názov napovedá, ide o posledného muža na planéte Phila Millera, ktorého stvárnil Will Forte. Potom, ako planétu zachváti smrtiaci vírus si Phil myslí, že zostal na celej zemeguli sám. Časom však zisťuje, že to nie je pravda a spolu s ďalšími ľudmi zakladá komunitu. The Last Man on Earth je jednou z viac podceňovaných relácií stanice Fox, v skutočnosti je však naozaj zábavná.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 13:05