Armie Hammer vo filme Krycie meno U.N.C.L.E.Warner Bros. Pictures/
StoryEditor

Hollywoodsky herec pracuje v hoteli, aby uživil rodinu. Jeho kariéru zničili obvinenia žien z kanibalizmu

kam21.07.2022., 12:00h

Mal našliapnuté na skvelú kariéru, obivinenia ho však poslali smerom ku dnu.

Lajkuj Brainee.sk na

Hollywoodsky herec Armie Hammer mal skvele rozbehnutú kariéru. Začínal v seriáloch, ako Veronica Mars, Gossip Girl či Zúfalé manželky, no postupne sa vypracoval na obľúbeného a často obsadzovaného filmového herca, pripomína NME. Vidieť si ho mohol v oscarovej Sociálnej sieti, snímke Krycie meno U.N.C.L.E., Nocturnal Animals, Call Me by Your Name či naposledy v Death on the Nile.

image

Slávneho speváka obvinili z incestu. Ricky Martin tieto „nechutné“ tvrdenia odmieta

Tvrdé obvinenia

Všetko sa však zrútilo ako domček z karát po tom, čo sa objavili obvinenia z kanibalizmu, sexuálnych návrhov či pokusov o znásilnenie. To automaticky znamenalo, že v Hollywoode si už neškrtne. K ľadu išiel najprv projekt Shotgun Wedding s Jennifer Lopez (teraz už Affleck), následne na to ho opustil jeho agent aj publicista.

Minulý týždeň sa v tlači objavila informácia, že herec momentálne pracuje v hotelovom rezorte na Kajmanských ostrovoch, kde ponúka krátkodobé prenájmy nehnuteľností. Snaží sa tak uživiť svoju rodinu po tom, čo v Hollywoode prišiel o všetko. Najsmutnejšie na tom je, že Hammerovi rodičia sú poriadne bohatí vďaka biznisu s ropu, no svojho syna od peňazí odstrihli.

Snaží sa uživiť rodinu

Začiatkom mesiaca sa objavili informácie, že Hammer pracuje ako hotelový vrátnik, no personál Morritt‘s Resort na Grand Cayman tieto správy poprel s tým, že išlo o žart. Neskôr sa ale objavili fotografie, ktoré potvrdzovali, že bývalý herec predsa len v zariadení pracuje, avšak na inej pozícii.

„Pracuje v kabínke. Realita je taká, že je úplne na mizine a snaží sa vyplniť dni a zarobiť peniaze, aby uživil svoju rodinu,“ povedal pre Variety anonymný zdroj. „Nemôžem to potvrdiť ani vyvrátiť, pretože Armie to neriešil,“ reagoval na informácie Hammerov právnik.

image

Desivý ruský experiment. Ľudia si po ňom vytrhávali kusy vlastného mäsa

Pomocná ruka kolegu

Aby toho nebolo málo, v júni minulého roku sa objavili správy, že herec sa prihlásil do rehabilitačného centra, aby vyhľadal pomoc pri „problémoch s drogami, alkoholom a sexom“. Za túto rehabilitáciu mal zaplatiť jeho herecký kolega Robert Downey Jr., ktorý mal sám v minulosti problémy s alkoholom a drogami.

Predstaviteľ Iron Mana mal financovať takmer šesťmesačný pobyt v floridskom rehabilitačnom centre Guest House. Podľa Vanity Fair Hammer dokonca momentálne žije so svojou rodinou v dome v Los Angeles, ktorý vlastní priamo Downey Jr.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 20:27