Amber Heard.Twitter/Sienna
StoryEditor

Detektív, ktorý hľadal na Deppa špinu, prehovoril: Amber ho využívala na jednu vec

kov08.06.2022., 14:00h

Hollywoodska legenda začiatkom júna vyhrala súdny spor so svojou exmanželkou Amber Heard, a porota mu uznala odškodné 15 miliónov dolárov za ohováranie. Amber okrem výsledku súdu môže najnovšie trápiť aj svedectvo súkromného detektíva, ktorého si v minulosti najala.

Lajkuj Brainee.sk na

Najsledovanejší súdny proces posledných rokov medzi Johnnym Deppom a Amber Heard nedávno skončil, no na verejnosť sa stále dostávajú nové a často dôležité informácie. Najnovšie prehovoril súkromný detektív, ktorého si najala Amber Heard.

Jeho úlohou bolo hľadať špinu na Deppa, zadanie jeho práce doslova znelo „nájsť dôkaz o tom, že Depp bol násilníkom, ktorý zneužíval ženy.“ Detektív však vo svojom hľadaní nepochodil, teraz sa rozhodol podať o tom svedectvo, píše Daily Mail.

Heard Deppa využívala kvôli kariére

Počas trojmesačného vyšetrovania Paul Barresi vypočul približne 100 ľudí z Deppovho okolia z USA a Európy. Boli medzi nimi aj osoby, ktoré s hercom spolupracovali na filmoch spred 30 rokov.

Baressi však nič nenašiel, a tak ho Heard vyhodila. Súkromný detektív ale zistil, že mnohí ľudia, ktorí sa tvária ako Deppovi priatelia, ho roky využívajú. Výnimkou nebola ani Amber Heard, tá ho podľa detektíva využívala kvôli svojej kariére.

„Očividne poznala jeho moc v Hollywoode a chopila sa tejto sily v nádeji, že jej to pomôže v kariére,“ hovorí detektív. Baressi tiež dodáva, že „nedokázal nájsť inú ženu, ktorá by potvrdila, že ju Johnny zneužíval“. 

image

Hviezdou súdu sa stáva Deppova právnička. Šušká sa, že tvoria pár, Heard pri výsluchu zmietla pod stôl

Depp takzvaným „priateľom“ platil nájomné, účty za lekársku starostlivosť, platby za dom, auto a dokonca aj kaucie či právne poplatky. K týmto zisteniam Barresi dospel potom, ako vypočul viac ako tucet z nich.

„Priateľom" platil nájomné, platby za dom či právne poplatky

„Johnny bol obliehaný ľuďmi, ktorí sa zaľúbili do jeho panstva,“ tvrdí Barresi. „Keď tam boli, jednou rukou ho škrabali po chrbte, zatiaľ čo druhá prijímala potravu." Zároveň si však myslí, že z Deppa najviac profitovala Amber Heard.

„Hollywood je o tom, koho poznáte a kto vás odporučí alebo tlačí dopredu, na každú úlohu vo filme pripadajú dve tisícky takých, čo ju zvládnu zahrať rovnako ako vy." 

Vyspovedal som mnohých ľudí, ktorí mi potvrdili, že Johnnyho vysáva veľa ľudí. Je mu ich ľúto a možno má aj pocit, že sa o nich musí postarať, keď má toľko peňazí, a cíti sa svojím spôsobom previnilo," povedal pre Daily Mail detektív.

Baressi si myslí, že na svojom „páde“ mal nemalý poddiel aj Depp, pretože sa obklopil týmito ľuďmi. V kombinácií s hercovými problémami s drogami, to podľa neho vyústilo k nezodpovednému míňaniu Deppovho majetku. „Myslím si, že to bola katastrofa jeho existencie, bohužiaľ. Jeho skaza bola čiastočne jeho vlastným pričinením."

„​Isaac Baruch, ktorý svedčil v mene Johnnyho, je najhorší zo všetkých. Celý svoj dospelý život žije z Johnnyho," uvádza Baressi. 

Depp v niektorých obdobiach míňal svoje peniaze na luxusné sídla a drahé autá, cestoval iba súkromným lietadlom či vystreľoval z dela popol svojho zosnulého priateľa Huntera S. Thompsona.

Deppov bývalý finančný manažér Joel Mandel minulý mesiac vypovedal, že herec zarobil v rokoch 1999 až 2016, teda v roku, keď sa rozišiel s Heard, viac ako 600 miliónov dolárov. Mandel tvrdil, že Deppove finančné návyky sa počas tohto obdobia stávali čoraz nezodpovednejšími. Deppov životný štýl vraj stál až 2 milióny dolárov mesačne.

Zosnulý hudobník Chuck E Weiss, jeden z Deppových najbližších priateľov, si tiež myslel, že ľudia, ktorými sa Depp obklopuje, sú pre svetoznámeho herca nebezpeční.

Baressimu vraj ešte pred svojou smrťou v roku 2021 potvrdil, že Deppa „takzvaní priatelia po celé desaťročia okrádali".

„Najhoršie na tom je, že sa spoliehali na jeho závislosť od alkoholu a drog, že bude mimo, a nepristihne ich.".

Za tie roky si vraj Deppovi „priatelia" neraz takto privlastnili jeho veci - hotovosť, šperky či dokonca hercove oblečenie.

 

 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 04:26