Joe PichlerUniversal Studios Home Video, National Center For Missing And Exploited Children/
StoryEditor

Herec z obľúbenej filmovej série je od roku 2006 nezvestný. Jeho rodina dodnes neverí verzii o samovražde

Miroslav Kamody07.06.2022., 18:00h

Joe Pichler mal skvele rozbehnutú kariéru. V 18-tich rokoch sa však po ňom zľahla zem a odvtedy ho už nikto nevidel. Jeho rodina je presvedčená, že samovraždu nespáchal.

Lajkuj Brainee.sk na

Pokiaľ si sa narodil v 90. rokoch, určite si aspoň raz videl nejakú časť filmovej série s názvom Beethoven. Ústrednou postavou v nej je veľký bernardín a rodinné dobrodružstvá. V tretej a štvrtej časti si zahral aj herec Joe Pichler. Kariéra detského herca sa začala dobre rozbiehať, veľmi rýchlo však narazila. Dôvodom však nebolo vyhorenie, ale tajomné zmiznutie.

Ako píše portál LadBible, Pichlerova kariéra začala vo veľmi mladom veku. Už ako štvorročný sa prvýkrát postavil pred kamery a v šiestich sa už radoval z prvej reklamy. Postupne sa objavil vo väčších úlohách vo filmoch Touched by an Angel a Varsity Blues. V roku 2000 sa objavil v obľúbenom, no odborníkmi totálne skritizovanom Beethovenovi 3. O rok neskôr si úlohu zopakoval v štvrtom pokračovaní.

image

Keď si nerozmyslí útek, strieľajte. Uniknuté informácie odhalili tváre obetí čínskej prevýchovy

Záhadné zmiznutie

Hneď začiatkom roka 2006 však svet zasiahla správa, že 18-ročný Pichler zmizol. Posledný kontakt, ktorý s niekým mal, bol 5. januára tesne po štvrtej ráno, keď zavolal svojmu kamarátovi. Ten tvrdil, že Joe pil a počas hovoru bol podľa jeho slov „bezútešný“.

Ešte predtým, ako spolu dotelefonovali, mu Pilcher povedal, že sa mu opäť ozve približne za hodinu. Telefón však už nikdy nezazvonil a po mladom hercovi sa zľahla zem. O štyri dni neskôr bola jeho strieborná Toyota Corolla nájdená zaparkovaná pri vodnej ploche Port Washington Narrows v Pichlerovom rodnom meste Bremerton.

V jej vnútri sa našli dve strany poézie a niekoľko textov, v ktorých sa mal herec ospravedlňovať, že nie je lepším vzorom pre svojho mladšieho brata. Okrem toho napísal, že všetky jeho veci by mali ísť práve jemu. Pilcherova rodina oficiálne nahlásila jeho nezvestnosť až 16. januára.

Samovražda?

Polícia sa domnievala, že Pilcher si jednoducho zobral život, no hercovu rodinu to ani zďaleka nepresvedčilo. Podľa slov jeho matky jej detektív povedal, že si myslí, že Joe je mŕtvy a môže trvať niekoľko mesiacov, kým sa jeho telo ukáže na hladine. Detektív však tvrdí niečo iné. Údajne ju len informoval, že predpisy vyžadujú, aby mali zubné záznamy osôb, ktoré su nezvestné dlhšie ako 40 dní.

image

Joe Pichler

National Center For Missing And Exploited Children/

Joeho mama však samovraždu vylúčila a povedala, že sa s jej synom nekonala žiadna rozlúčka. „Asi sa príliš hanbí vrátiť sa domov. V najhoršom prípade, ak už, je to nečestná hra. Ale nie samovražda,” povedala jeho sestra pre Kitsap Sun. Jeho brat Matthew dodal: „Nechal ten odkaz s tým, že chce začať odznova.”

Rodina je teda stále presvedčená, že Joe nie je mŕtvy, ale rozhodol sa resetovať svoj život a začať niekde úplne od začiatku. Talentovaný herec je tak do dnešných dní evidovaný ako nezvestný. Až čas zrejme ukáže, či mali pravdu jeho rodinní členovia, alebo sa z hlbín Port Washington Narrows vynorí jeho telo.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 20:51