Amber Heard a Johnny DeppPool/Reuters
StoryEditor

Bozk, ktorý spustil prekliatie? Pozri si okamih, kedy sa Johnny Depp a Amber Heard zamilovali

kam16.05.2022., 14:00h

Bozk za miliardu či moment, kedy začala pôsobiť kliatba? Tak niektorí fanúšikovia Johnnyho Deppa označujú scénu z filmu The Rum Diary, v ktorej sa herec s budúcou manželkou vášnivo bozkáva v sprche.

Lajkuj Brainee.sk na

Ostro sledovaný súdny spor niekdajšej hereckej dvojice Amber Heardová-Johnny Depp posledné týždne plní titulky novín. Depp žaluje svoju ex za ohováranie a urážku na cti, konkrétne za článok uverejnený vo Washington Poste. Kým sa ich vzťah kompletne zrútil a zvrhol v otvorenú vojnu, boli do seba po uši zamilovaní a vášeň medzi nimi priam iskrila. Na tom sa počas prebiehajúceho súdu Johnny Depp a Amber Heardová zhodli takmer jednohlasne. 

Bozkávacia scéna

Že je do nej zamilovaný, si vraj Depp uvedomil pri natáčaní bozkávacej scény vo filme The Rum Diary. Personalista, ktorý mal na starosti casting filmu, poprosil herca o schválenie hlavnej hrdinky filmu. Depp si s ňou mal strihnúť netradičnú love story, takže mu musela sedieť. Pôvodne sa chcel len pozrieť, ako sa dievča chová a reaguje, nakoniec mu však stačil jediný pohľad na ňu.

„Áno, táto by ma mohla zabiť,“ povedal si. Keď sa potom natáčalo, prišla bozkávacia scéna a preskočila iskra. Dvadsaťštyri-ročná Amber Heardová ešte toho dňa Deppa navštívila v karavane, kde relaxoval pri starom blues. Oslnila ho tým, že trafila meno kapely. Pokračovali, kde na pľaci skončili.

image

Amber Heard

Pool/Reuters

Z Popolušky sa stal Quasimodo

Bisexuálna Heardová mala v tom čase manželku a Depp mnohoročný partnerský zväzok s Vanessou Paradisovou, ktorá mu však nedávno oznámila, že už ju to v Los Angeles nebaví a rada by sa presťahovala do rodného Francúzska. Povedal jej, že on zostane.

Ambiciózna Heardová dala pred domácim krbom prednosť jednému z najoriginálnejších a najúspešnejších hercov planéty. Na začiatku roku 2012 spolu začali chodiť. Spočiatku to bolo ako sen, ale časom sa z Popolušky stal Quasimodo, ako Amberinu premenu definoval Depp.

Hoci mal film The Rum Diary pridanú hodnotu v podobe skutočnej vášne medzi hlavným hercom a jeho milenkou, veľkého úspechu sa nedočkal. Romantická komédia s prvkami drámy o americkom novinárovi Hunterovi S. Thompsonovi má rozporuplné recenzie a v bohatej filmografii Johnnyho Deppa sa stráca. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:10