Alkohol či tráva pri točení filmov? Pozri, ktorí herci sa opili či zhúlili na pľaci (ilu)facebook.com/Harry Potter, facebook.com/“Kirsten Dunst Source„
StoryEditor

Na pľaci boli opití či zhúlení. Títo herci to prehnali s omamnými látkami, vo filmoch si ich videl pod vplyvom

ros04.12.2021., 11:00h
Predstav si, že by si sa opil v práci. Dostal by si okamžitý vyhadzov. Nuž, pre niektoré hollywoodske hviezdy to nie vždy platí.
Lajkuj Brainee.sk na

Kirsten Dunst 

Kirsten Dunst pri natáčaní scény vo Woodshocku netušila, že joint, ktorý fajčila, bol skutočný. A tak došlo k tomu, že sa počas tejto scény poriadne zhúlila. 

Ethan Embry

Ethan Embry bol pri natáčaní Can’t Hardly Wait taký zhúlený, že si pamätá iba na otázku režiséra, ktorý sa ho pýtal, prečo sa tak divne správa. Raz sa pre Hollywood Reporter vyjadril: „V čase, keď sme natáčali, som bol najväčším huličom  na svete.“ V skutočnosti fajčil toľko trávy, že mu kolegyňa Jennifer Love Hewitt musela pred natáčaním jednej scény ubaliť asi 50 jointov. Informuje o tom portál Fandom Wire.

Margot Robbie

Charizmatická herečka našla pri natáčaní filmu Vlk z Wallstreet fľašu alkoholu a tak asi tušíš, ako to celé dopadlo. V to ráno som prišla do práce a triasla som sa, tak som sa bála, hovorila som si, že svoju hereckú úlohu nezvládnem, vyjadrila sa pre New York Times, ktorý citoval portál Fandom Wire. Takže, aj keď bolo deväť hodín ráno, členovia filmového štábu jej naliali trochu tequily. „Urobila som tri zábery a potom som sa vyzliekla. Vôbec mi to neprekážalo, naopak, alkohol ma posilnil, vďaka nemu sa mi netriasli ruky a dodal mi trochu sebavedomia, opisuje herečka. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Nicolas Cage

Známy herec zakomponoval pitie do niektorých svojich scén. Mohol si to dovoliť, keďže hral veľmi problémového alkoholika vo filme Leaving Las Vegas. Podľa portálu New Indiana Express si dokonca najal akéhosi kouča, vďaka ktorému pil čo najviac. Cage, ktorý za svoj výkon získal Oscara, Zlatý glóbus a cenu Screen Actors Guild, uviedol, že niektoré scény natočil, keď bol „úplne na mol“.

Nicole Kidman, Sandra Bullock, Stockard Channing, a Diane Weist

Tieto štyri herečky sú dôkazom toho, že párty scéna plná alkoholu vo filme Praktická mágia bola skutočná. „Neviem, ako sme sa opili. Myslím si, že jedna z najťažších vecí je zábavná a hlučná párty scéna," povedala herečka Stockard Channing pre časopis Vulture.

Jennifer Lawrence

31-ročná americká herečka sa pre Hollywood Reporter priznala, že pri natáčaní intímnych scén vo filme Pasažieri s kolegom Chrisom Prattom sa skutočne opila. Dúfala totiž, že alkohol urobí zážitok z bozkávania sa so ženatým mužom pred kamerou menej bizarným. Bohužiaľ, u nej to viedlo k ešte väčšej úzkosti.

Daniel Radcliffe

Je ťažké si predstaviť, že by v zákulisí natáčania Harryho Pottera, Daniel Radcliffe popíjal alkohol. A hoci priznáva, že na nakrúcaní nikdy nekonzumoval alkohol, „do práce chodil stále opitý“. Môžem vám poukázať na mnohé scény, kde som bol v alkoholovom opojení, povedal pre Heat Magazine v roku 2012, ktorý citoval portál Project Casting.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 20:03