Unsplash/Daniel Monteiro, Brett Jordan
StoryEditor

Matka tvrdí, že jej deťom nevadí, keď fajčí trávu. Vedia, že im potom objednám „mekáč”, hovorí

kam02.11.2021., 14:00h
Prešpekulované deti tolerujú matke jej voľnočasovú aktivitu, pretože vedia, že vo výsledku vyhrajú práve oni.
Lajkuj Brainee.sk na

Marihuana je síce na Slovensku stále nelegálna, v niektorých iných krajinách je však jej užívanie dovolené minimálne na lekárske účely. Podobne to vyzerá aj v Kanade, kde si ju vieš zadovážiť nielen na lekárske, ale aj rekreačné účely. Rada si ju dopraje aj 27-ročná Caitlin Fladager z Vancouveru. 

Na tom by možno nebolo nič zlé, keby nie je dvojnásobnou matkou. Caitlin by si možno nikto nevšimol, keby sa okrem rodičovstva nevenuje aj sociálnym sieťam. Na Instagrame ju sleduje takmer pol milióna ľudí. S tým sa samozrejme strhla veľká vlna kritiky.

Mladá mamička si z toho však zrejme ťažkú hlavu nerobí. Priznala, že fajčí aj v blízkosti detí, čo mnohých poriadne nahnevalo. Všetko si však obhajuje tým, že deti sa tešia, pretože keď sa zhúli, s najväčšou pravdepodobnosťou dostanú McDonald´s. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Caitlin Fladager (@caitlinfladager)

Vo videu na sociálnej sieti prezradila, že keď je „sfajčená”, dostane takmer vždy chuť na kopu nezdravého jedla. Vtedy prichádza na scénu najobľúbenejší fast food na svete. A čo by to bola Caitlin za matku, keby svojim deťom nepridá do objednávky nejaké dobroty?

​Samozrejme, našli sa ľudia, ktorým tento názor nie je absolútne po chuti. Iní zase hovoria, že je to stále lepšie, ako iní rodičia, ktorí po nociach pijú alkohol. Niekto zase povedal, že mladá matka by mala názory kritikov jednoducho obrazne rozdrviť a vyfajčiť.

Je však jasné, že najlepšie to majú vymyslené deti, ktoré si možno aj uvedomujú, že fajčenie marihuany skrýva určité riziká, no svojej mame to tolerujú práve preto, že dostanú obľúbené dobroty z fast foodu. Názor na celú situáciu si však musí urobiť každý sám.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 06:17