Ponuka Disney+ na januárDisney
StoryEditor

Čo sledovať na Disney+ v januári? Čaká nás krvavý seriál od Marvelu, epické sci-fi dobrodružstvo aj noví Simpsonovci

Miroslav Kamody04.01.2024., 11:00h

Streamovacia platforma Disney+ ponúkne v januári poriadnu nálož seriálov, ale aj film, ktorý rozhodne musíš vidieť.

Lajkuj Brainee.sk na

Január na Disney+ bude patriť najmä seriálovým projektom. Príjemným prekvapením je, že drvivá väčšina z nich (len s výnimkou Simpsonovcov) si odbije premiéru v podobe uverejnenia všetkých epizód v jeden deň. Pokiaľ ťa teda niektorí z nich zaujme, môžeš si rovno urobiť maratón.

Za pozornosť však stojí aj epické sci-fi Tvorca (The Creator), ktorý prináša zaujímavý príbeh, brutálne vizuálne efekty a je poháňaný kladnými recenzia naprieč filmovou kritikou. O slovo sa prihlási aj Marvel, ktorý uvedie krvavý seriál Echo.

Echo - seriál (10. január - všetky časti dostupné naraz)

Napínavý príbeh Mayi Lopezovej prenasledovanej agentmi zločineckého impéria Wilsona Fiska. Po návrate domov sa Maya musí vyrovnať nielen so svojou rodinou, ale aj s odkazom svojich predkov.

Seriál má byť vo svojej podstate istou poctou projektom, ktoré pod hlavičkou Marvelu vznikali ešte pre Netflix. Projekt tak bude brutálny a krvavý, vďaka čomu prinesie svieži vietor do plachiet trápiaceho sa univerza.

Démoni a spasitelia - seriál (10. január - všetky časti dostupné naraz)

Výnimočný príbeh Christiny Boyerovej, prezývanej „duchárske dievča“, ktorú odsúdili za vraždu svojej trojročnej dcéry, a amatérskych detektívov, ktorí sú posadnutí jej príbehom a odhodlaní ju oslobodiť.

Tvorca - film (17. január)

V budúcnosti zúri vojna medzi ľudskou rasou a silami umelej inteligencie, ktorej sa podarilo zaútočiť na ľudstvo atómovou detonáciou v Los Angeles.

 Ostrieľaný bývalý príslušník špeciálnych jednotiek Joshua (John David Washington), ktorý smúti nad stratou svojej manželky (Gemma Chan), je najatý, aby našiel a zabil Tvorcu, záhadného stvoriteľa vyspelej umelej inteligencie, ktorý vytvoril tajomnú zbraň so schopnosťou ukončiť vojnu a zničiť ľudstvo.

Lišiak Jack Dawkins - seriál (17. január - všetky časti dostupné naraz)

Dej seriálu sa odohráva v 50. rokoch 19. storočia v Austrálii, kde Jack Dawkins, známy ako Lišiak, prestal svoje rýchle prsty používať ako vreckár a v rušnej kolónii Port Victory sa radšej začal venovať chirurgickej profesii. Lišiakova minulosť ho doháňa s príchodom Fagina, ktorý ho láka späť do sveta zločinu.

Väčšou hrozbou pre Lišiakovo srdce je lady Belle, guvernérova dcéra, odhodlaná stať sa prvou ženskou chirurgičkou kolónie. Od krádeží po operácie rozhodujúce o živote a smrti, od večierkov po pouličné násilie, toto je príbeh premeny, zrady, vykúpenia a lásky s nečakaným zvratom.

Zlodej šperkov - dokument (17. január)

Dokumentárny film o dospievajúcom bankovom lupičovi z mesta Omaha v Nebraske, Geraldovi Blanchardovi, ktorý zorganizoval lúpež považovanú za tú najpremyslenejšiu v dejinách – lúpež rakúskeho korunovačného klenotu „Hviezda Sisi“.

Cristóbal Balenciaga - seriál (19. január - všetky časti dostupné naraz)

Cristóbal Balenciaga debutuje ako návrhár v Paríži, ale návrhy, ktoré boli trendové v Španielsku, nenadchýnajú sofistikované módne impérium, kde trendy určujú Chanel, Dior a Givenchy.

Balenciaga, ktorý je posadnutý tým, že chce mať kontrolu nad všetkými aspektami svojho života, si vytvorí vlastný štýl a stane sa jedným z najlepších návrhárov všetkých čias. Tento projekt je jasnou povinnosťou pre každého, koho zaujíma svet módy.

Skutočný život chrobáka - seriál (24. január - všetky časti dostupné naraz)

Vstúpte do mikrosveta, v ktorom charizmatickí miniatúrni hrdinovia dokážu prežiť vďaka neuveriteľným superschopnostiam. Preleťte cez džungľu s kovovo lesklými včelami. Vyskúšajte si bungee jumping s pavúkom v centre veľkomesta.

Bojujte s príšerami vo vidieckom rybníku. Špičková filmová technika a najnovšie vedecké poznatky odhalia prekvapivé výjavy a strhujúce drámy, ktoré sa odohrávajú priamo pred našimi očami.

Aby toho nebolo málo, na streamovaciu platformu dorazia nové epizódy 35. série Simpsonovcov. Prvých päť už na Disney+ nájdeš, ďalšia pätica dorazí 31. januára. Okrem toho sa môžeš tešiť aj na nové epizódy SYNDUALITY Noir, ktoré ďalej rozvíjajú príbeh Kanata a Noir.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 12:24