George Martin prezradil novinky o novom prequeli zo sveta Game of Thrones.Twitter/watchers_on_the_wall/
StoryEditor

Svet Game of Thrones sa rozrastie. George R. R. Martin prezradil novinky o novom seriáli zo sveta Westerosu

Michal Čiernik18.04.2023., 15:00h

George R. R. Martin sa podelil o novinky z plánovaného seriálu zo sveta Game of Thrones. Rytier siedmich kráľovstiev má už napísaný scenár k pilotnej epizóde.

Lajkuj Brainee.sk na

V nedávnom blogovom príspevku Martin povedal, že v skutočnosti názov šou ešte nie je pevne stanovený, ale určite sa nebude volať Tales of Dunk & Egg, ako znie názov jeho série noviel o rytierovi Duncanovi a Aegonovi V. Targaryenovi.

Naopak prezradil slovo „rytier“, pretože je ústredným prvkom príbehu. Takže najlogickejší názov bude zrejme A Knight of the Seven Kingdoms (Rytier siedmich kráľovstiev) podľa najnovšieho grafického románu.

Údajne bude mať šesť epizód

Autor sa taktiež vyjadril aj k počtu epizód, no ani to nemohol na sto percent potvrdiť. Podľa neho bude mať prvá séria šesť častí a bude adaptáciou prvej z troch jeho noviel zo série Dunk & Egg, The Hedge Knight.  

image

Začali točiť druhú sériu House of The Dragon. Poznáme detaily pokračovania Targaryenskej skazy

„Naša premiérová sezóna bude adaptáciou prvej z troch vydaných noviel The Hedge Knight, príbehu o tom, ako sa Dunk & Egg prvýkrát stretli počas turnaja na Ashford Meadow,“ povedal Martin. „Scenár pilotného dielu je už napísaný a myslím si, že je úžasný,“ dodal. 

Napísal ho Ira Parker, ktorému Westeros nie je cudzí. Bol súčasťou spisovateľského štábu Ryana Condala pre prvú sériu House of The Dragon a napísal štvrtú epizódu prvej série s názvom Kráľ úzkeho mora.

Sto rokov pred Game of Thrones

S oznámením prišlo aj štúdio Warner Bros. Discovery počas prezentácie, v ktorej bola oznámená aj nová streamovacia platforma Max. Zároveň potvrdilo. že George Martin bude znovu zastávať funkciu ako scenárista a výkonný producent.

„Storočie pred udalosťami Game of Thrones putovali po Westerose dvaja nepravdepodobní hrdinovia... mladý, naivný, ale odvážny rytier, Ser Duncan Vysoký a jeho drobný panoš Egg. Odohráva sa vo veku, keď línia Targaryenov stále drží Železný trón a spomienka na posledného draka ešte nevymizla zo živej pamäte, na týchto nepravdepodobných a neporovnateľných priateľov čakajú veľké osudy, mocní nepriatelia a nebezpečné dobrodružstvá,“ znie oficiálny opis príbehu.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:11