Jon SnowHBO
StoryEditor

Po Targaryenoch sa chystá ďalší seriál z Westerosu. Vráti sa obľúbená postava Jona Snowa, čo o projekte vieme?

Michal Čiernik16.12.2022., 08:00h

Kit Harington navnadil fanúšikov počas oficiálneho zjazdu Game of Thrones v Los Angeles. Seriál potvrdil aj autor George R. R. Martin.

Lajkuj Brainee.sk na

Na trojdňovom zjazde fanúšikov Game of Thrones, ktorý sa konal od 9. do 11. decembra, vystúpili viacerí známi herci z kultovej franšízy. Okrem hercov z pôvodného seriálu sa na konferencii objavili aj predstavitelia z nového prequelu House of the Dragon ako Paddy Considine (kráľ Viserys Targaryen) či Steve Toussaint (Lord Corlys „Morský had“ Velaryon).

Najviac však zaujalo vyjadrenie Kita Haringtona, ktorý sa rozhovoril o svojej postave Jona Snowa. „Vo finále série, keď sa Jon pripravuje v tej cele na sťatie hlavy, je zmierený a pripravený to urobiť. Skutočnosť, že ide na Múr, je najväčší dar a tiež najväčšie prekliatie,“ vyjadril sa podľa EW Harington.

Ďalej sa zamyslel nad tým, ako by to vyzeralo, keby mal znovu stvárniť Jona Snowa a prežiť všetky jeho zážitky. „Keby sa mal znovu vrátiť a ešte raz prežiť to, ako zabil Daenerys, ako mu Ygritte zomierala v náručí či ako obesil Ollyho, bolo by to zaujímavé,“ prezradil herec štýlom, akoby tie všetky udalosti mali byť súčasťou nového seriálu.

image

RECENZIA: Vydá sa, nevydá sa – oplatí sa poznať odpoveď? Telenovela z Westerossu má už piatu časť

Kam sa teda môže posunúť postava vyhnaná z ríše? Preskúma sever za zvyškami Múru alebo opustí Westeros na trvalo? Nad tým môžeme len polemizovať. Na záver však pre svojich fanúšikov nechal ešte jednu provokačnú správu.

„Napriek tomu, že posledná scéna Jona môže vyvolávať pocit šťastného konca a vyzerá, že je v poriadku, tak v poriadku veru nie je,“ povedal na záver. Keď sa človek zamyslí, tak tie posledné scény naozaj skončili až príliš pozitívne na pomery Game of Thrones.

image

Draci, orgie a odrezané údy. Seriál House of the Dragon začal vo veľkom štýle a láme rekordy

To že sa niečo chystá však už vieme od leta. „Aj keď dnes nemám čas, tak si ho spravím. Objavili sa totiž správy o vývoji Jona Snowa a ja som zaplavený žiadosťami o komentár. Takže áno, seriál Jona Snowa je vo vývoji,“ napísal George R. R. Martin na svoju blogu 23. júna. Pracovný názov má byť Snow.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 17:09