Walking Dead: Destinies je prepadák.X/Cavernagamer/
StoryEditor

Walking Dead: Destinies je prepadák. Považujú ju za najhoršiu hru roku

Ondřej ZachiDnes.cz26.11.2023., 10:00h

Zázrak sa nestal. Pripravovaná hra Walking Dead: Destinies, ktorá mala umožniť dramaticky zmeniť priebeh udalostí seriálu, je presne taká zlá, ako na prvý pohľad vyzerá.

Lajkuj Brainee.sk na

Walking Dead: Destinies pracuje so zaujímavou premisou. Umožní totiž prežiť príbeh čerpajúci z prvých štyroch sezón známeho seriálu inak. Čo by stalo, keby v súboji, ktorý prebehol medzi Rickom a Shanom, vyhral práve Shane? Tvorcovia sľubujú vyše 150 rôznych koncov. Žiaľ, pri sľuboch všetko pozitívne končí.

image

Prežili by sme zombie apokalypsu? Vedci predpovedali, ako rýchlo by sa nákaza šírila v reálnom svete

Prvé ohlasy sú totiž prevažne zdrvujúce. Hráčske voľby síce umožnia určiť, kto z družiny prežije, avšak na nasledujúce udalosti to nemá v podstate žiadny vplyv. To, čo sa stalo v seriáli, sa plus mínus stane aj v hre, len s inými postavami.

Hra vyzerá príšerne, je zabugovaná a takmer nič v nej nefunguje poriadne. Napríklad v stealth pasážach sa stáva, že vás nakazení vidia, aj keď by nemali a naopak – niekedy si vás nevšímajú, aj keď by ste od nich nejakú činnosť predpokladali.

Extrémne nízke hodnotenia

Vyložene trápne pôsobia dialógové prestrihy, kedy kamera vo väčšom detaile sníma statické modely 3D postáv:

Server Nintendo Life udelil 2/10 a napísal, že od nižšieho hodnotenia hru uchránil len fakt, že je ju aspoň možné dohrať k záverečným titulkom.

Server Gaming Bolt , ktorý udelil taktiež 2/10 napísal, že je to pravdepodobne najhoršia hra roku 2023. „The Walking Dead: Destinies pôsobí po technickej stránke tak zúfalo, že by za svoje nedostatky v tejto oblasti schytal kritiku, aj keby vyšiel pred dvadsiatimi rokmi,“ napísal.

Aj ako bývalému fanúšikovi seriálu je mi ľúto, že vlastník licencie zverí značku v podstate komukoľvek. Každopádne Walking Dead: Destinies vítame v klube, v ktorom už je tohtoročný Glum , upírsky Redfall či Skull Island: Rise of Kong (vydavateľom je GameMill, rovnako ako pri Walking Dead). Štyria jazdci apokalypsy roku 2023.

ANKETA
Čo hovoríš na novú hru Walking Dead: Destinies?

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 08:42