Nová hra zo série Walking Dead.Twitter/martesdecheeses/
StoryEditor

Nová videohra zo série Walking Dead ťa prenesie do úvodu seriálu. Budeš môcť zmeniť príbeh a zachrániť hlavné postavy

Michal Čiernik04.09.2023., 14:00h

Vývojári z GameMill Entertainment, ktorí sa špecializujú na hry z populárnych filmov a seriálov, potešili všetkých fanúšikov Ricka Grimesa. V novej hre The Walking Dead Destinies sa totiž vrátiš na úplný začiatok populárneho seriálu a osudy svojich obľúbených postáv budeš môcť zmeniť podľa seba.

Lajkuj Brainee.sk na

Mnohé z rozhodnutí, ktoré Rick a jeho priatelia v prvých rokoch apokalypsy urobili, aby prežili, ovplyvnilo množstvo kľúčových momentov počas celého príbehu. A aj keď sa vlajková série skončila, fanúšikovia sa stále radi vracajú a polemizujú, čo ak by sa niečo stalo inak?

Čo ak by Shane zabil Ricka na tom poli? Čo ak by Daryl nikdy nezachránil Carol na farme? Teraz si v novej hreThe Walking Dead: Destinies je môžeš tieto scenáre vyskúšať. Hra umožňuje hráčom prepísať históriu seriálu a prežiť niektoré epické momenty s pôvodnými postavami.

Od farmy až po Terminus

The Walking Dead: Destinies pokrýva série jedna až štyri, ktoré zahŕňajú farmu, väzenie a aj Terminus v Atlante. Dej sa môže uberať rôznymi smermi v závislosti od tvojich rozhodnutí. Ovládať budeš môcť najznámejšie postavy, ako sú Rick Grimes a Daryl Dixon. A ak sa odvážiš, môžeš zmeniť osudy ľudí ako Shane Walsh a zistiť, čo by sa stalo ak by prežil.

Trailer prináša niekoľko nezabudnuteľných udalostí v hernej forme, spolu s hlasovým prejavom. Môžeme napríklad počuť, ako Rick prednáša svoj neslávny prejav po páde farmy.

Okrem toho vidíme aj miesta, ktoré sú už dávno preč, ako väznica a centrum Atlanty. A neboj sa, nie je to len replikovanie príbehu, je tam trochu krvi. Ako hráč budeš musieť spravovať svoje zdroje a samozrejme bojovať o prežitie. 

image

Smútiš za prvou sériou The Last of Us? Tieto postapokalyptické seriály môžu byť dobrou náhradou

Tvorcovia však podotýkajú, že ide o pracovnú verziu, takže na finálnu grafiku si budeme musieť počkať. The Walking Dead: Destinies vyjde 14. novembra. Bude k dispozícii pre PC, Nintendo Switch, PlayStation a Xbox.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 05:57