Nové seriály zo sveta Walking Dead odhalili prvé trailery.Twitter/infecteryl/
StoryEditor

VIDEO Stretnutie Ricka a Michonne, či Daryl pod Eiffelovkou. Nové seriály zo sveta Walking Dead odhalili prvé trailery

Michal Čiernik24.07.2023., 14:00h

Okrem prvých záberov odhalili tvorcovia obľúbenej zombie franšízy aj ďalšie novinky.

Lajkuj Brainee.sk na

Kultová zombie franšíza síce skončila, no už jej záver predpovedal bohatú nálož príbehov zo sveta Walking Dead. Prvým a veľmi populárnym spin-offom je Fear the Walking Dead, ktorý svetlo sveta uzrel už v roku 2015. Napriek tomu, že tento rok svoj boj s nemŕtvymi ukončí ôsmou sériou, fanúšikovia budú môcť plynule prejsť na ďalšie pripravované seriály z obľúbenými postavami.

Jedným z nich je seriál The Walking Dead: Daryl Dixon, ktorý na Comic-Cone v San Diegu predstavil svoj prvý oficiálny trailer. Daryl priblíži, ako proti zombie apokalypse bojujú vo Francúzsku, v ktorom sa život preniesol späť medzi múry stredovekých hradov.

Daryl bude plniť dôležitú úlohu v Európe

V upútavke Daryl Dixon prezradí mníške, že ho do novej lokality priviedla séria zlých rozhodnutí. Neskôr sa však ukáže, že jeho príchod nie je náhodný. Je akýmsi poslom, ktorý má doručiť výnimočné dieťa menom Laurent. Áno, na prvý pohľad to pripomína vzťah z The Last of Us. Vo Walking Dead, však nikdy primárne nešlo o nájdenie lieku, možno až doteraz.

Samozrejme, pre Daryla Dixona nie je nikdy nič jednoduché. To potvrdila aj ďalšia scéna z videa, kde sa ho snažia zabiť a prekaziť mu jeho misiu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa im to však nepodarí. Po prvé je to Daryl Dixon a po druhé tento seriál dostane ďalšiu sezónu, čo bola ďalšia novinka, ktorú na Comic-Cone prezradili. Prvá séria bude mať premiéru 10. septembra.

image

Seriál Walking Dead síce končí, ale zombie apokalypsa pokračuje. Pozri si pripravované seriály z úspešného sveta nemŕtvych

Dead City

Potvrdením druhej série potešili aj fanúšikov Maggie a Negana. Tí bojovali s okrem živými či mŕtvymi nepriateľmi, aj so svojou vlastnou minulosťou v seriály The Walking Dead: Dead City. V krátkej, len šesťdielnej prvej sérii, ukázali fanúšikom zamorený New York, z ktorého niet úniku.

Rick a Michonne opäť spolu

Najočakávanejším spin-offom však má byť návrat nesmrteľného šerifa Ricka Grimesa ktorý zase spojí sily so svojou ženou Michonne. Pár sme na obrazovkách spolu videli naposledy takmer pred piatimi rokmi. Ich veľký milostný príbeh z apokalypsy nabral tragický obrat v deviatej sezóne The Walking Dead, keď sa Rick „obetoval“ pri odpálení mostu. Ako sme však následne zistili, Rick samozrejme nezomrel a vysvetlenie, čo sa s ním vlastne za tie roky stalo, snáď dostaneme v ich spoločnom seriály The Walking Dead: The Ones Who Live.

V krátkom teaseri vidíme Michonne v brnení a s legendárnou katanou ako hovorí o niekom, koho pred niekoľkými rokmi stratila. Na pár sekúnd sa samozrejme objaví aj Rick, ktorý ako inak, zabíja nemŕtvych. Okrem toho nám krátka ukážka nepovedala nič viac, v tomto prípade nám to však vôbec neprekáža. Vidieť Ricka a Michonne opäť spolu v akcii je pre fanúšikov dostačujúci zážitok. Seriál je naplánovaný na rok 2024.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 08:09