Vulgárny plyšový medveď Ted sa vracia na obrazovky.Twitter/Seth MacFarlane
StoryEditor

VIDEO Vulgárny plyšový medveď sa vracia. Ted nás prenesie 20 rokov do svojej minulosti, od smiechu budeš plakať

Michal Čiernik20.11.2023., 15:30h

Po dvoch úspešných filmoch sa nevychovaný, živý plyšový medveď vracia späť. Tentoraz v seriáli zameranom na jeho divoké mladé 90. roky.

Lajkuj Brainee.sk na

Režisér Seth MacFarlane sa po dvoch vydarených filmoch o živom a až príliš úprimnom plyšovom medveďovi vracia, aby rozšíril jeho príbeh.

Nadchádzajúca prequelová séria Ted sa odohráva v roku 1993 a bude sledovať život svojej hlavnej postavy vo Framinghame v štáte Massachusetts. Ted žije so svojím 16-ročným najlepším priateľom Johnom Bennettom (Max Burkholder), ako aj s Johnovými rodičmi (Scott Graimes, Alanna Ubach) a sesternicou (Giorgia Whigham). 

image

November na Netflixe ovládnu animáky. Tešiť sa však môžeš aj na skutočnú reality show Squid Game či poslednú sériu The Crown

Návrat do minulosti

„Ted má síce na Johna mizerný vplyv, ale nakoniec je to verný kamarát, ktorý je vždy ochotný vyjsť v ústrety priateľstvu.“ znie oficiálna a veľmi stručná synopsa k seriálu. K nemu sa však vyjadrili aj MacFarlane, Paul Corrigan a Brad Walsh, ktorí pôsobia ako výkonní producenti, scenáristi a spolutvorcovia série.

„Všetci traja sme boli v deväťdesiatych rokoch tínedžeri a vyrastali sme v Bostone a okolí, kde sa šou odohráva, takže mnohé z týchto príbehov sú pre nás osobné. Postavy sme boli schopní preniesť cez niektoré rovnaké nedôstojné míľniky, aké sme vtedy sami zažili,“ cituje ich spoločné vyhlásenie portál Nerdist.

Mať šestnásť je nanič

„Naša séria je prequelom k  filmom Ted. Odohráva sa v deväťdesiatych rokoch, no vychádza z nadčasového faktu, že mať šestnásť je nanič. Jediná vec, vďaka ktorej je to znesiteľné, je prežívať to s priateľom, aj keď je to vulgárny čarovný plyšový medvedík so sklonom k užívaniu drog,“ dodávajú tvorcovia.

Upútavka na nový seriál nám ponúka prvý pohľad na optimistického mladšieho Teda z roku 1993, ktorého vidíme písať nádejný list svojmu budúcemu ja. „Ak toto čítate, znamená to, že máme novú sériu na najúspešnejšej streamovacej platforme všetkých čias,“ píše mladý Ted. „Ehm, máme novú sériu,“ odpovedá dnešný Ted. Streamovacia platforma Peacock vypustí všetkých sedem epizód 11. januára 2024.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 10:43