November na Netflixe ovládnu animáky.Netflix/
StoryEditor

November na Netflixe ovládnu animáky. Tešiť sa však môžeš aj na skutočnú reality show Squid Game či poslednú sériu The Crown

Michal Čiernik03.11.2023., 10:00h

V pochmúrnom novembri, kedy tekvice nahradia vianočné gule, si Netlfix pripravil takú bohatú nádielku, že na blížiaci sa december ani nepomyslíš.

Lajkuj Brainee.sk na

All The Light We Cannot See

2. novembra vyjde štvordielna miniséria All The Light We Cannot See, založená na rovnomennom románe, ocenenom Pulitzerovou cenou , spisovateľa Anthonyho Doerra. Seriál sleduje príbehy slepého francúzskeho dospievajúceho dievčaťa Marie-Laure a nemeckého vojaka Wernera, ktorých cesty sa počas druhej svetovej vojny skrížia v okupovanom Francúzsku.

The Killer

Od Fincherovho posledného celovečerného filmového trileru ubehlo už takmer desať rokov. Teraz však prichádza tento filmový mág s novým počinom, ktorý ťa 10. novembra vtiahne do života profesionálneho zabijaka.

Tento psychologický triler je čerpaný z grafického románu spisovateľa Alexisa „Matza“ Nolenta a umelca Luca Jacamona z roku 1998. Scenár k filmu napísal  Andrew Kevin Walker, ktorý naposledy spolupracoval s Fincherom na ich zlomovom hite Seven.

The Crown

16. novembra dorazí na obrazovky úvodná časť z prvej polovici poslednej sezóny obľúbenej životopisnej série o živote kráľovnej Alžbety II. Do úlohy britskej monarchy sa vráti Imelda Staunton, ktorá kráľovnú stvárnila aj v piatej sérii.

Prvú časť šiestej série budú tvoriť štyri epizódy zamerané hlavne na princeznú Dianu a jej posledného partnera Dodi Fayeda. Druhá časť, ktorá bude mať premiéru 14. decembra, priblíži princa Williama, Zlaté jubileum kráľovnej Alžbety a vzťah medzi Charlesom a Camillou.

image

Nová reality show na motívy Squid Game predstavila prvý trailer. Hráči budú súťažiť o rekordnú sumu

Squid Game: The Challenge

22. novembra sa začne na Netflixe boj o „život“ a o najväčšiu peňažnú výhru v histórii reality show. V Squid Game: The Challenge, bude rovnako ako v populárnom juhokórejskom seriáli súťažiť 456 ľudí, ktorí zabojujú o rekordnú výhru 4,56 milióna dolárov.

Súťažiaci budú počas desiatich častí prechádzať hrami inšpirovanými pôvodným seriálom spoločne s niekoľkými novými prekvapeniami. Reality show sa nakrúcala v Cardington Studios, bývalej základni RAF v Bedfordshire v Spojenom kráľovstve. Podľa traileru sa tvorcovia držia vizuálne rovnakých kulís, rekvizít aj kostýmov a oblečenia hráčov z obľúbeného seriálu.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. máj 2024 06:31