Netflix zverejnil teaser na novú reality show inšpirovanú populárnym juhokórejským seriálom Squid Game.Netflix/
StoryEditor

Nová reality show na motívy Squid Game predstavila prvý trailer. Hráči budú súťažiť o rekordnú sumu

sub27.09.2023., 09:00h

Netflix zverejnil teaser na novú reality show inšpirovanú populárnym juhokórejským seriálom Squid Game.

Lajkuj Brainee.sk na

V novej reality šou Squid Game: The Challenge, bude rovnako ako v populárnom juhokórejskom seriáli súťažiť 456 ľudí, ktorí zabojujú o výhru 4,56 milióna dolárov, píše iDnes.cz.

Desaťdielna séria sa natáčala tento rok, do výberového konania do súťaže s „najväčšou jednorazovou výhrou v histórii reality show“ sa mohol cez špeciálnu stránku prihlásiť každý človek starší ako 21 rokov, ktorý hovorí anglicky. „Najhoršie, čo sa vám stane v tejto hre, je to, že odídete s prázdnymi rukami,“ upokojujú producenti show na webe.

„Súťažiaci budú prechádzať hrami inšpirovanými pôvodným seriálom spoločne s niekoľkými novými prekvapeniami. Ich povahy, stratégie a spojenectvo medzi nimi prejdú veľkými skúškami,“ stojí vo vyhlásení spoločnosti Netflix.

Reality show sa nakrúcala v Cardington Studios, bývalej základni RAF v Bedfordshire v Spojenom kráľovstve. Podľa krátkeho teasera sa tvorcovia držia vizuálne rovnakých kulís, rekvizít aj kostýmov a oblečenia hráčov z obľúbeného seriálu.

Druhá séria pôvodného seriálu

Pôvodný juhokórejský dramatický seriál sleduje príbehy hlboko zadlžených ľudí, ktorí medzi sebou súťažia v detských hrách o ohromnú finančnú cenu. Pokiaľ sú však zo súťaže vyradení, zomrú.

V susednej Severnej Kórei majú občania zákaz seriál sledovať pod hrozbou vysokých pokút, sankcií aj väzenia.

image

 Tento rok v apríli jeden z hercov počas rozhovoru prezradil, že v lete sa začne nakrúcať druhá séria populárneho juhokórejského hitu.

Netflix/

Squid Game videlo v prvých dvadsiatich ôsmich dňoch od odvysielania úvodného dielu 111 miliónov ľudí. Tento rok v apríli jeden z hercov počas rozhovoru prezradil, že v lete sa začne nakrúcať druhá séria populárneho juhokórejského hitu.

image

Bolo to ako vojnová zóna, ľudia kolabovali. Prezradili účinkujúci pripravovanej Squid Game reality šou

„Natáčať sa bude pravdepodobne desať mesiacov. Na prvej sérii sme pracovali tiež zhruba desať mesiacov, ale došlo k zdržaniu spôsobenému covidom-19. Ale vzhľadom na to, že druhá séria bude väčšia, jej dokončonie zaberie pravdepodobne viac času. Ako sme videli na konci posledného dielu, hlavným námetom bude pomsta,“ prezradil predstaviteľ hlavného hrdinu Gi-huna, päťdesiatročný herec Jeong-jae Lee.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 19:40