Toto je desať najlepších bezplatných hier, ktoré si môžeš okamžite zahraťTwitter/daily_swgames/
StoryEditor

Sú zadarmo, no napriek tomu vysoko hodnotené. Toto je desať najlepších bezplatných hier, ktoré si môžeš okamžite zahrať

Ondřej MartinůiDnes.cz29.10.2023., 10:00h

Prinášame ti výber tých najlepších hier, za ktoré nemusíš zaplatiť ani cent.

Lajkuj Brainee.sk na

Tieto hry sú v základe zadarmo a zároveň obstáli ako v hodnotení kritikov, tak hráčov. Zohľadnili sme také, ktoré na serveri Metacritic majú buď obe skóre v „zelených“ číslach, alebo to od hráčov aspoň v „žltých“. V našej galérii nájdeš hneď desať takých, ktoré si môžeš zahrať hneď teraz, píše portál iDnes.

Path of Exile

Dobrým príkladom hry, ktorá je dostupná zadarmo, je Path of Exile z roku 2013. Akčná fantasy RPG videohra je podobná legendárnemu Diablu. Ide o veľmi podarenú hru, ktorá si pýta peniaze len za zmysluplné veci.

image

V hre Path of Exile si za reálne peniaze prikupujete iba prevažne kozmetické veci: virtuálnych miláčikov, animácie či efekty zbroje a zbraní a podobne.

Grinding_gear_games/

V hre si za reálne peniaze prikupujete iba prevažne kozmetické veci: virtuálnych miláčikov, animácie či efekty zbroje a zbraní a podobne. Na serveri Metacritic hra dostala 8,6 bodov z 10 od kritikov a 7,9 bodov od hráčov.

image

Chceš si zahrať populárnu hru Valorant ale nevieš si vybrať na začiatok agenta? Tento kvíz ti pomôže, OTESTUJ SA

Team Fortress 2

Team Fortress 2 je multiplayerová legenda z roku 2009. Tímové prestrelky v komiksovej grafike od Valve síce už majú to najlepšie obdobie za sebou, avšak herná komunita stále žije. Valve navyše doteraz sem tam vydá nejakú tú aktualizáciu s novým obsahom.

image

Team Fortress 2 je multiplayerová legenda z roku 2009. Tímové prestrelky v komiksovej grafike od Valve síce už majú to najlepšie obdobie za sebou, avšak herná komunita stále žije. Valve navyše doteraz sem tam vydá nejakú tú aktualizáciu s novým obsahom. Hra sa radí medzi tie vôbec najlepšie hodnotené hry zadarmo so skóre od kritikov 9,2 a 8,6 od hráčov.

Valve/

Hra sa radí medzi tie vôbec najlepšie hodnotené hry zadarmo so skóre od kritikov 9,2 a 8,6 od hráčov. V hre sú spoplatnené kozmetické predmety, ale aj odomykanie debien s náhodnou výbavou. Viac hier nájdeš v našej galérii.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 16:29