Red Bull Campus ClutchArchív Red Bull Campus Clutch/
StoryEditor

Chceš si zahrať populárnu hru Valorant ale nevieš si vybrať na začiatok agenta? Tento kvíz ti pomôže, OTESTUJ SA

Michal Čiernik24.10.2023., 16:00h

Ešte si nevyskúšal jednu z najrýchlejšie rastúcich hier súčasnosti? Ak miluješ Counter-Strike, Overwatch, alebo si fanúšik League of Legends, potom je táto multiplayerová strieľačka z pohľadu prvej osoby pre teba ako stvorená.

Lajkuj Brainee.sk na

Tvorcovia z Riot Games, ktorí sa preslávili hlavne spomínaným League of Legends, sa tentokrát rozhodli preskúmať svet klasických strieľačiek. 5v5 štýl, veľmi podobný ako má CS:GO, sa rozhodli doplniť a rozšíriť o špeciálny výber postáv, takzvaných agentov, ktorí majú unikátne schopnosti. Agenti sú rozdelení do štyroch rôznych oblastí, ktoré sa zameriavajú na rozličný typ súbojov a prístup k hraniu. 

Na začiatku hry máš na výber z piatich agentov. Ak máš radšej priame agresívne súboje, potom sú pre teba ideálni duelisti – ako napríklad Jett a Phoenix. Jett napríklad vyniká špeciálnym skokom do výšky Updraft, pri ktorom sa dostaneš rýchlejšie na vyvýšené plochy, či rýchlim premiestnením Tailwind.

Preferuješ skôr využívanie špeciálnych schopností, boj zo zálohy a využívanie rôznych pascí? Potom sú pre teba ideálni Sentineli. Zo začiatku máš z tejto kategórie na výber klasickú healerku Sage. Asi jej najzaujímavejšou schopnosťou je Resurrection, s ktorou vieš oživiť svojho spoluhráča a vrátiť ho tým do hry s plným životom. 

image

Sama a Martina hranie Valorantu dostalo na finále do Brazílie. Je to o tréningu, Valorant spája to najlepšie z FPS hier

Okrem toho si môžeš vybrať agentov Controllerov, ktorí vyniknú v tímovej hre pri kontrole mapy, či bránení. Na začiatku si môžeš vybrať amerického veliteľa Brimstonea. Ten svojimi schopnosťami Sky Smoke či Orbital Strike zobrazí časť mapy, na ktorú na diaľku pošle buď smoke alebo orbitálnu laserovú strelu, ktorá spôsobí obrovský damage.

Štvrtý typ agentov sú Iniciátori, ako napríklad Sova, ktorí svojimi schopnosťami pomáhajú zakladať útoky odhaľovať a vyháňať nepriateľov z úkrytov. Nevieš, ktorého agenta si vybrať a s ktorým začať hrať? Sprav si náš kvíz, a zisti, ktorý sa k tebe najviac hodí. 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. máj 2024 12:25