HBO Max v septembri.Twitter/boyslookblue, Popcrave, Boymolish/
StoryEditor

Čo pozerať v septembri na HBO Max? Čaká ťa príbeh prvej afroamerickej modelky či pokračovanie romantickej komédie Starstruck

Michal Čiernik01.09.2023., 10:30h

Okrem dokumentov, romantiky a animovaných seriálov si z HBO Max užiješ aj poriadne strašidelný september. Od prvého totiž sprístupní celé série klasických hororových filmov.

Lajkuj Brainee.sk na

Jeseň sa blíži a štrajk v Hollywoode sa pomaly odzrkadľuje aj u streamovacích gigantov. Správy so zrušenými či odloženými seriálmi zverejňujú postupne všetky veľké štúdiá. Napriek tomu si aj v septembri pre teba HBO Max pripravilo niekoľko noviniek.

The Venture Bros.: Radiant Is the Blood of the Baboon Heart  - film (2. september)

Ide o americký animovaný akčný dobrodružný sci-fi film pre dospelých z roku 2023, ktorý vychádza z animovaného seriálu Adult Swim The Venture Bros.. Film má byť zároveň aj finále seriálu. Dielo režírujú a podieľajú sa na scenári tvorca seriálu Jackson Publick a spisovateľ Doc Hammer.

Donyale Luna: Supermodel – film (13. september)

Dokument zaznamenáva pozoruhodný život a kariéru Donyale Luna, prvej modelky tmavej pleti, ktorá zdobila obálku Harper‘s Bazaar a Vogue. Luna, ktorá sa narodila ako Peggy Ann Freeman v Detroite v štáte Michigan, sa stala nesmrteľnou postavou, ktorá prelomila bariéry v módnom priemysle, spochybnila prevládajúce ideály krásy, ovplyvnila kultúru a to všetko ešte pred predčasnou smrťou vo veku 33 rokov.

Young Love - seriál (21. september)

Nový animovaný seriál ti prinesie úprimný pohľad do sveta afroamerickej mladej rodiny rodičov mileniálov, ktorí žonglujú so svojou kariérou, manželstvom, rodičovstvom a sociálnymi problémami v snahe o lepší život.

Starstruck – 3. séria (28. september)

Tretia séria tejto romantickej komédie sa bude odohrávať dva roky po skončení tej predošlej. Sleduje Jessie (Rose Matafeo), ako si „užíva“ slobodný život v Londýne po rozchode s filmovou hviezdou Tomom.

Dva roky po rozchode sa Jessie vyrovnáva s tlakom dospelosti a je konfrontovaná s dôsledkami svojich vlastných rozhodnutí. Zatiaľ čo sa jej priatelia posúvajú do ďalších fáz svojho života, Jessie stále nevie, čo vlastne hľadá. Tretiu sériu napísali Rose Matafeo, Alice Snedden a Nic Sampson, zatiaľ čo Matafeo a Snedden debutujú aj ako režisérky.

Bohatá nádielka

HBO Max už tradične od prvého dňa v mesiaci sprístupni celý rad klasických filmov a na svoje si prídu hlavne milovníci hororu. Okrem ôsmych filmov z franšízy Piatok 13. si budeš môcť pozrieť prvé dva filmy Vyháňača diabla a šesť filmov zo série Kukuričné deti. Nakoniec môžeš hororový september doplniť aj trilógiou Annabelle.

Ak si fanúšik krátkych nekonvenčných filmov, potom si poznač do kalendára 18. september. Vtedy HBO Max zverejní hneď sedem krátkometrážnych filmov, ktoré tento rok prešli festivalovým okruhom. Spomenieme Chico Virtual od scenáristky/režisérky Olivie de Camps, ktorý je o chlapcovi, ktorý sa musí vyrovnať s tvrdou realitou svojho prisťahovaleckého statusu.

image

PREHĽAD Tieto obľúbené seriály dostali v roku 2023 definitívnu stopku. Pozri sa, s ktorými sa budeme musieť rozlúčiť

Alebo krátky sci-fi film Keep/Delete od scenáristu/režiséra Kryzza Gautiera. Ten ukazuje svet v ktorom sú spomienky uložené ako súbory, a zlomeným párom ponúka možnosť vymazať z mysle každú stopu ich nešťastného vzťahu. Okrem nich platforma sprístupní aj projekty, ako La Macana, Thank You, Have a Nice Day a Un Pequeno Corte a krátky film Double Cultura.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 21:41