Projekty ovplyvnené štrajkomNetflix, Twitter, Sony
StoryEditor

PREHĽAD Filmy a seriály ovplyvnené štrajkom v Hollywoode: Pokračovanie Venoma, Deadpoola či Stranger Things tak skoro nečakaj

Miroslav Kamody18.07.2023., 08:00h

Máme pre teba galériu, pri ktorej sledovaní ti zrejme vybehnú slzy. Na tieto filmové a seriálové projekty si kvôli štrajku počkáme ešte pekne dlho.

Lajkuj Brainee.sk na

Hollywood je momentálne ochromený najväčších štrajkom tvorcov na čele so scenáristami a hercami od roku 1960. A keďže riešenie tejto situácie je momentálne v nedohľadne, ochromené začínajú byť takmer všetky veľké filmové a seriálové projekty, ktorých sa fanúšikovia nevedia dočkať.

Čo sa vlastne momentálne deje v Hollywoode a čo požadujú obe strany ovplyvnené štrajkom? To sa dozvieš v našom prehľadovom článku.

Bohužiaľ, pre nás to znamená, že čakanie na ne sa natiahne o dlhé mesiace (nepredpokladá sa, že situácia sa vyrieši do konca tohto roka). My sme sa preto pozreli na projekty, o ktorých je jasné, že ich pre štrajk čaká uloženie k ľadu. A nechýbajú medzi nimi ani tie najočakávanejšie filmy a seriály najbližších rokov. Nájdeš ich v galérii nižšie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 13:18