HBO Max v auguste.Hbo/
StoryEditor

Novinky na HBO Max. V auguste môžeš rátať s týmito snímkami, odporúčame najmä mexickú telenovelu

Michal Čiernik03.08.2023., 12:00h

V auguste si na HBO Max užiješ kopec nových dokumentov a reality show. Okrem toho si už tradične od začiatku mesiaca budeš môcť vybrať z množstva skvelých filmov, ktoré streamovacia platforma ponúka.

Lajkuj Brainee.sk na

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty - (2. séria), 6. august

Populárny seriál z basketbalového prostredia pripravuje ďalšiu kapitolu pre Jerryho Bussa, Magica Johnsona a zvyšok tímu a zamestnancov Los Angeles Lakers. Po neuveriteľnej úvodnej sezóne nového manažmentu Jerryho Bussa si celý tím stanovil nový cieľ, víťazstvo v šampionáte proti ich úhlavným rivalom, Boston Celtics. Keď sa historická rivalita vyostruje, tím a personál stojaci za Lakers sa budú musieť snažiť ako nikdy predtým, ak chcú poraziť Boston na čele s Red Auerbachom (Michael Chiklis) či Larry Birdom (Sean Patrick Small).

Rap Sh!t – (2. séria), 10. august

Tento komediálny seriál sleduje dve stredoškolské kamarátky z Miami, Shawnu (Aida Osman) a Miu (KaMillion), ktoré sa dali dokopy a vytvorili rapovú skupinu. Pri ich vzostupe k sláve sa Shawna a Mia ocitnú v kľúčovom momente ich rapovej kariéry, keď sú nútené rozhodnúť sa, či zostanú verní sami sebe, alebo sa prispôsobia požiadavkám hudobného priemyslu.

Druhá séria s ôsmimi epizódami bude debutovať dvoma epizódami 10. augusta, po ktorých bude nasledovať jedna epizóda týždenne, čo povedie k finále série vo štvrtok 21. septembra.

I Love You, And It Hurts (Te Quiero y Me Duele), 17. august

Nová mexická telenovela od populárnej producentky Cris Morena. Táto inscenácia ukáže dospievajúcu romancu, v ktorej môžeš vidieť vzostupy a pády lásky, ktorá bude orámovaná krásnou krajinou vo Veracruz. Tento vášnivý milostný príbeh ti umožní vidieť všetky aspekty vzťahu medzi mladými ľuďmi z rôznych spoločenských vrstiev, ich emócie, životy a svety. 

Aj keď HBO Max v auguste neponúkne svojim fanúšikom veľa noviniek, určite poteší už tradičným výberom filmov, ktoré sprístupní na začiatku každého mesiaca. Tešiť sa môžeš na hororovú sériu Nočná mora v Elm Street či na špionážnu komediálnu sériu Agent Cody Banks.

image

Čo sledovať v auguste na Disney+? Dorazia tretí Strážcovia galaxie, seriál Ahsoka aj očakávaná druhá séria The Bear

Okrem toho sa do bohatej zbierky filmov pridali aj populárne filmy ako Úsvit planéty opíc, Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms či rozprávka Oblačno, miestami fašírky. Pre milovníkov akčných filmov si zase streamovacia služba pripravila tri filmy zo série Death Wish.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 14:59