August na Netflixe.Netflix/
StoryEditor

Čo ťa v auguste čaká s Netflixom? Tešiť sa môžeš na zombie reality show či hranú verziu jedného z najlepších anime

Michal Čiernik01.08.2023., 10:00h

Netflix nezaháľa ani v auguste. Tešiť sa môžeš na zaujímavé dokumenty, reality show či kopec seriálových noviniek.

Lajkuj Brainee.sk na

August sa na Netflixe začne v plnej rýchlosti. Od prvého totiž sprístupní úvodných päť filmov Rýchlo a zbesilo. Na svoje si od začiatku mesiaca prídu aj romantické duše, ktoré si môžu vychutnať filmy ako Hlavne nezáväzne s Ashtonom Kutcherom a Natalie Portman alebo Je to komplikované s Maryl Steepovou a Alecom Baldwinom.

Untold: Jake Paul the Problem Child – (1.august)

Slávny YouTuber rozpráva v novom dokumente o svojej ceste od influencera k profesionálnemu boxerovi. „Môj život sa ukazuje od mojich 16 rokov, ale môj príbeh nebol nikdy vyrozprávaný,“ povedal Jake Paul v príspevku na Instagrame, v ktorom oznámil svoju epizódu športového seriálu Netflix Untold.

Notoricky známy influencer sa najprv preslávil na platforme Vine po boku svojho brata Logana, než sa presunul na YouTube. Napriek tomuto online úspechu si Jake Paul robí meno hlavne vďaka svojej boxerskej kariére.

Mark Cavendish: Never Enough - (2. august)

Letná nálož dokumentov na Netflixe pokračuje aj ďalej. Tentokrát vysadneme na bicykle pôjdeme po stopách legendárneho cyklistu Marka Cavendisha. Víťaz 34 etáp na Tour de France v dokumente priblíži, akú daň si vyžiadal jeho boj so zákernou chorobou, ako aj o jeho nezhodách s bývalým šéfom tímu Douglasom Ryderom.

image

Zaklínač už nikoho nebaví a nezaujíma. Seriálu sa na Netflixe rapídne prepadla sledovanosť

Heartstopper - 2.séria (3.august)

Britský romantický seriál pre tínedžerov je založený na rovnomennom grafickom románe a webkomikse, ktorú vytvorila Alice Oseman. Podľa Deadline je Heartstopper v súčasnosti jedným z najlepšie hodnotených seriálov Netflixu a získal veľké uznanie za pozitívne zastúpenie mladých queer ľudí. 

Zombieverse - (8.august)

Kórejská reality show, ktorá sa odohráva vo verzii Soulu, ktorý je zamorený nemŕtvymi. V seriály sa predstaví desať rôznych domácich hercov, ktorí sa snažia splniť úlohy, aby postúpili do ďalšej fázy. Skupina nevedomých súťažiacich sa stretne, aby sa zúčastnila zoznamovacej reality show. Veci však naberú strašný spád, keď sa ocitnú uprostred zombíkmi zamoreného Soulu. Spoločne musia uniknúť z mesta a poraziť chodiacich mŕtvych, inak riskujú, že sa sami stanú zombie. 

The Monkey King – (18. august)

Animovaný film od herca a filmára Stephena Chowa (Kung Fu Hustle, Shaolin Soccer) sleduje primáta, ktorý je nepravdepodobným – a niekedy aj nechceným – hrdinom. Dej vychádza zo známeho príbehu o Opičom kráľovi, ktorý bol niekoľkokrát sfilmovaný.

Ragnarok – 3.séria (24. august)

Čo urobíš, keď si 18-ročný stredoškolák v malom Nórskom meste a práve si sa dozvedel, že si ten vyvolený, ktorého úlohou je postaviť sa odvekému nepriateľovi, ktorý drží nielen celé mesto, ale celú krajinu v železnom zovretí? Hlavný hrdina Magne sa musí presne s takýmto osudom vysporiadať. Musí si však zachovať chladnú hlavu a urobiť správne rozhodnutia, čo je pre zamilovaného tínedžera, vyzbrojeného najmocnejšou zbraňou na svete miestami náročné. Tretia séria plná severských bohov a obrov má byť záverečnou.

One Piece - 1. séria (31. august)

One Piece je jednou z najpopulárnejších anime show na svete , nehovoriac o jednej z najdlhšie vysielaných anime sérií s 1 000 epizódami. Točí sa okolo cesty Monkey D. Luffyho a jeho posádky, pirátov zo slameného klobúka, pri hľadaní pokladu s názvom One Piece. Netflix sa bude snažiť fanúšikov anime uspokojiť svojou hranou verziou seriálu. Uvidíme, či bude rovnako úspešná.

Z hororov vyjde na Netflixe 25. augusta Killer Book Club, španielsky krvák o vraždiacom klaunovi. V auguste si ale prídu na svoje hlavne fanúšikovia dokumentov. Okrem vyššie spomínaných, 8. augusta nahliadneš do zákulisia ženského Hip-Hopu v štvordielnej minisérii Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop. 16. augusta zase zistíš viac o Tysonovi Furym v seriály At Home with the Furys a pre fanúšikov cestovania príde 30. augusta Live to 100: Secrets of the Blue Zone, cestovateľský dokument s moderátorom Danom Buettnerom.

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 17:49