Záber zo seriálu The Witcher (Zaklínač)Netflix
StoryEditor

VIDEO Henry Cavill naposledy ako Witcher. Sleduj prvé zábery z druhej polovice série, ktorá už o pár dní dorazí na Netflix

Miroslav Kamody14.07.2023., 13:00h

Priprav sa na rozlúčku s obľúbeným hercom. Cavilla od novej série vystrieda Liam Hemsworth, takže nasledujúca nálož nových epizód bude jeho poslednou.

Lajkuj Brainee.sk na

Už sa to blíži. O tom, že herec Henry Cavill od štvrtej série nebude stvárňovať zaklínača Geratla vieme už nejaký ten čas. No teraz dostávame prvýkrát možnosť nahliadnuť na poslednú várku epizód, v ktorých sa predstaví.

Druhá časť tretej série (Netflix svoje najväčšie seriálové hity rozdeľuje, aby si dlhšie udržal predplatiteľov) dorazí do knižnice streamovacej platformy 27. júla. S koncom ďalšej kapitoly tak príde aj koniec hlavného predstaviteľa.

image

Fanúšikovia Zaklínača v šoku. Hlavný hrdina končí, jeho postavu bude hrať nový herec

Niet cesty späť

„Z tohto sa už nedá vrátiť,” zašepká Geralt, keď sa trailer chýli ku koncu. Medzitým, okrem pripravovaných dejových zvratov, sa vo svete Zaklínača objavuje nevyhnutná vojna. A sily zla neúnavne lovia Ciri. Ukážka odhaľuje oheň, krv aj veľa bojov. Ale aj Marigold v záberoch hovorí, že vojna nie je ničím v porovnaní s tým, čo by rozpútal Geralt, aby ochránil svoju dcéru.

A čo nás teda čaká? Keď panovníci, mágovia a beštie kontinentu súťažia o jej zajatie, Geralt vezme Ciri do úkrytu, odhodlaný chrániť svoju novozjednotenú rodinu pred tými, ktorí sa jej vyhrážajú zničením. Yennefer, poverená Ciriným výcvikom, ich zavedie do chránenej pevnosti Aretuza, kde dúfajú, že odhalia viac o nevyužitých schopnostiach dievčaťa.

Výmena stráží

Namiesto toho zistia, že sa dostali na bojisko politickej korupcie, temnej mágie a zrady. Musia sa brániť, dať do toho všetko – alebo riskovať, že jeden druhého navždy stratia, píše sa v oficiálnej synopse pre zvyšné epizódy tretej série.

Od štvrtej série nahradí Cavilla herec Liam Hemsworth. Všetci sú zvedaví, ako sa tvorcom podarí rozumne vysvetliť jeho zmenu. Samozrejme, možnosti sú len dve - priznať ju alebo ju ignorovať. V prvom prípade by sme napríklad mohli vidieť Geraltovu premenu, ktorou by sa všetko rozumne objasnilo. Našťastie, na odpoveď už nebudeme musieť dlho čakať.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 20:12