Vysielacia platforma Hulu ohlásila dátum novej série Futuramy. Twitter/thecartoonbase/
StoryEditor

Po desiatich rokoch je Futurama späť! Vieme, kedy si budeš môcť pozrieť nové diely obľúbeného animáku

Michal Čiernik19.05.2023., 15:00h

Vysielacia platforma Hulu ohlásila dátum novej série Futuramy. Na ikonických zamestnancov Planet Expressu sa môžeš tešiť už čoskoro.

Lajkuj Brainee.sk na

Už je to viac ako rok, čo Hulu oznámilo vo februári 2022 20-dielne oživenie Futuramy. A desať rokov od odvysielania poslednej epizódy. Teraz tu máme prvý teaser na revival tohto animáku pre dospelých, ako aj dátum premiéry.

Tvorca seriálu Matt Groening povedal, že je nadšený z vyhliadky na návrat seriálu. „Je pre nás skutočnou cťou oznámiť triumfálny návrat Futuramy, kým nás opäť nezrušia,“ prezradil. Spolu so seriálom sa má vrátiť aj celé pôvodné obsadenie na čele s Johnom DiMaggiom v úlohe Bendera.

Craig Erwich, prezident Hulu Originals a ABC Entertainment sa už nevie dočkať, kedy sa opäť ponoria do tohto originálneho vesmíru. „Táto ikonická séria pomohla vyraziť cestu k úspechu animákom pre dospelých a tešíme sa, že Matt a David budú pokračovať v dláždení cesty a ďalej stanovujú Hulu ako premiérovú destináciu pre fanúšikov tohto žánru,“ povedal Erwich.

image

Vidieť raz ich nestačí. Toto sú najlepšie seriály, ktoré môžeme pozerať zas a znova

„Po krátkej 10-ročnej prestávke sa Futurama víťazoslávne vyšplhala z kryokomory, no jej pôvodné obsadenie a satirický duch ostali nedotknuté,“ znie časť oficiálnej synopsy k novej sérii. Tá má pobaviť aj diváka, ktorý s Futuramou len začína, ale má priniesť aj novinky pre skalných fanúšikov, ako je napríklad vývoj v epickom príbehu lásky medzi Fryom a Leelou.

Nová sezóna Futuramy bude debutovať na Hulu 24. júla. Prvých desať epizód bude vychádzať postupne každý týždeň.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 17:23