HBO Max v máji.Twitter/shawesquire/
StoryEditor

V máji sa na HBO Max budú diať veľké veci. Pred vznikom novej platformy ponúkne fanúšikom zaujímavú nádielku filmov a seriálov

Michal Čiernik03.05.2023., 14:00h

Obľúbená streamovacia služba sa 23. mája spája s Discovery+ čím vznikne nová kombinovaná platforma Max. Dovtedy si však budeš môcť vychutnať svoje obľúbené filmy s pod klasickou značkou HBO Max.

Lajkuj Brainee.sk na

HBO Max tak ju poznáme 23. mája v USA končí a nahradí ju kombinovaná platforma Max. Na Slovensku by sa nás to malo dotknúť až niekedy v roku 2024. Dovtedy ti však bude Brainee stále ponúkať najlepšie tipy na sledovanie tvojich obľúbených filmov a seriálov na HBO Max.

The Other Two – 3. séria (4. máj)

Ide o jednu z najvtipnejších komédií o sláve a úspechu. Seriál sleduje životy dvoch tridsiatnikov, ktorí sa musia vyrovnať s nedávnym úspechom svojho dospievajúceho brata ako popovej hviezdy, pričom nachádzajú ľahkomyseľnosť v každom aspekte tohto odvetvia.

Bohužiaľ, pandémia sériu zastavila. No pod dlhých dvoch rokoch The Other Two prichádza z treťou sériou, ktorá má priniesť ešte viac smiechu ako pred tým. V desiatich častiach sa znovu ukážu všetky hlavné postavy v pôvodnom obsadení. Môžeš sa preto tešiť na výkony Drewa Tarvera a Heléne Yorke, ktorí si zopakujú svoje úlohy ako Cary a Brooke Dubek.

Unicorn: Warriors Eternal – seriál (5. máj)

Unicorn Warriors: Eternal od Genndyho Tartakovského je najnovším prírastkom do kategórie animovaných filmov pre dospelých. Seriál sľubuje, že posunie veci na ďalšiu úroveň vďaka výkonným postavám, špičkovej animácii a príbehu, ktorý ťa rozosmeje, rozplače no prinúti aj zamyslieť.

Seriál rozpráva príbeh o skupine starovekých bojovníkov, ktorí sa nespočetnými reinkarnáciami snažili odvrátiť zlé sily vo svete, ktorý bol od počiatku vekov sužovaný prítomnosťou démonov. Aj keď Melinda, mocná čarodejnica, Tseng, „kozmický mních“ a Edred, elfský bojovník, sú všetci oddaní svojej úlohe, ich životy sa obrátia hore nohami, keď sa preruší ich cyklus vzkriesenia a ich duše sa dostanú do tiel nevedomých tínedžerov, ktorí nie sú schopní zvládnuť svoje schopnosti alebo si spomenúť, kým v skutočnosti sú.

Two Sides of the Abyss – seriál (8. máj)

Miniséria Two Sides of the Abyss ktorú vytvorila a napísala Kristin Derfler, sleduje policajtku z Wuppertalu Luise Berg (Anne Ratte-Polle), ktorá smeruje k nevyhnutnej katastrofe po tom, čo vraha jej dcéry predčasne prepustia z väzenia. Na tejto šesťdielnej sérii po prvý krát spolupracujú WarnerMedia a RTL Deutschland.

Spy/Master – seriál (19. máj)

Táto dobová dráma je o Victorovi Godeanuovi, vysokopostavenom dôstojníkovi rumunskej tajnej služby, poradcovi prezidenta Nicolae Ceaușesca – a špiónovi – ktorý sa v roku 1978 rozhodne utiecť z krajiny.

Hlavného hrdinu si zahrá Alec Secăreanu. V roku 2017 hral po boku Josha O‘Connora vo filme Francisa Leeho „God‘s Own Country“, neskôr do svojho životopisu pridal „The Bike Thief“ a „Happy Valley“. V šou účinkujú aj Parker Sawyers a Svenja Jung.  

Pre fanúšikov akčných drám si HBO pripravil od 1. mája mafiánsky príbeh Black Mass s Jhonny Deppom a Benedictom Cumberbatchom, alebo drámu Paranoia z roku 2001 s Harrisonom Fordom a Garym Oldmanom.

Z romantických filmov bude od začiatku mesiaca dostupný napríklad Midnight Sun s Bellou Thorn a keď sa rád bojíš, môžeš si pozrieť horor Sorority Row z roku 2009, alebo The Conjuring, ktorý bude dostupný od 8. mája.

image

Svet Game of Thrones sa rozrastie. George R. R. Martin prezradil novinky o novom seriáli zo sveta Westerosu

Okrem toho sa môžeš tešiť aj na klasiku. 16. mája si budeš môcť pozrieť prvé tri filmy Man in Black, alebo 19. mája prvú časť Lord of The Rings.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:18